Psykoterapeut Birgitte Jørgensen logo

Psykoterapeut Birgitte Jørgensen

Om firmaet

Jeg er psykoterapeut og har praksis i Aalborg. De fleste af os havner ind i mellem i situationer, hvor vi reagerer på en uhensigtsmæssig måde - enten overfor mennesker, vi holder af eller over for os selv. Sker det ofte, giver...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 95 71...
Adresse

Bygaden 35

9000 Aalborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Jeg er psykoterapeut og har praksis i Aalborg. De fleste af os havner ind i mellem i situationer, hvor vi reagerer på en uhensigtsmæssig måde - enten overfor mennesker, vi holder af eller over for os selv. Sker det ofte, giver det ubalance i vores liv og i vores relationer. At gå i terapi er som at være på en opdagelsesrejse eller som at lægge et puslespil, hvor brikkerne efterhånden falder på plads, og der begynder at tegne sig et billede af, hvem jeg i virkeligheden er.

Velkommen

Jeg hedder Birgitte Jørgensen. Jeg er psykoterapeut og har praksis i Aalborg. Her på siderne kan du finde oplysninger om min psykoterapipraksis.

Siden jeg blev uddannet i 1989,har jeg haft det privilegium at være medvidne til menneskers liv og udvikling.

Jeg er blevet inviteret indenfor i menneskers historie, tanker og følelser. I deres lidelser og bedring. Jeg har en stor respekt for de mennesker, som i den grad har bekræftet min grundlæggende tro på, at der altid er muligheder. Alle mennesker rummer i sig, kilden til positiv vækst og udvikling.

Vi kan sammen skabe kraft og forandring. Vi arbejder med afsæt i anerkendelse og finder individets egne ressourcer til forandring

Jeg har stor erfaring med individuel-og parterapi. Gruppefaglig supervision, kropterapi-og udviklingsforløb med fokus på dybere eksistentielle kerneproblematikker, samspilsvanskeligheder med omverden og personlige kriser.

Psykoterapeut Birgitte Jørgensens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Psykoterapeut Birgitte Jørgensen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Psykoterapeut Birgitte Jørgensen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

INSTITUT FOR PSYKOTERAPI OG UNDERVISNING V/BIRGITTE JØRGENSEN

CVR-nr:

17888609

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

28-07-1994

Ledelse/Administration
Birgitte Kirstine Jørgensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

22957191

22 95 71 91

2295 7191

22 957 191