Psykoterapeut Lars Roed Andersen logo

Psykoterapeut Lars Roed Andersen

Om firmaet

Mange mennesker kan have brug for hjælp i deres liv på grund af opståede kriser, skilsmisse, dødsfald, angst, stress, store som små problemer. Jeg kan tilbyde dig et neutralt frirum, hvor du kan tale frit om dine problemer,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 55 92...
Adresse

Skolestræde 7

8900 Randers C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Mange mennesker kan have brug for hjælp i deres liv på grund af opståede kriser, skilsmisse, dødsfald, angst, stress, store som små problemer. Jeg kan tilbyde dig et neutralt frirum, hvor du kan tale frit om dine problemer, blive mødt uden fordømmelse og få hjælp til at løse dine problematikker. Jeg tager imod MobilePay

Jeg er eksamineret psykoterapeut og har taget min 4-årige psykoterapeutuddannelse ved Center for Selvudvikling i Århus. Derudover har jeg arbejdet med egen selvudviklingsproces i 17 år.

Jeg er også uddannet tandlæge fra Tandlægeskolen Århus Universitet.

Jeg har gennem tiden undervist i grupper og individuelt i meditation her i Danmark og ved et større kursus for bl.a. skandinaviske HR erhvervsfolk i Cappadokien i Tyrkiet. I øjeblikket er jeg lærer på kursus i meditation hos FOF i Randers.

Jeg udbyder også kurser for private, erhvervslivet og organisationer.

Psykoterapeut Lars Roed Andersens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

40559270

40 55 92 70

4055 9270

40 559 270