Psykoterapi, Supervision & Astrologi logo

Psykoterapi, Supervision & Astrologi

Om firmaet

Jeg er psykoterapeut, supervisor og astrolog med en baggrund som sygeplejerske og jeg har mere end 25 års erfaring med at hjælpe voksne mennesker i svære livssituationer.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
42 20 62...
Adresse

Anders Nielsens Vej 5

3210 Vejby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Jeg er psykoterapeut, supervisor og astrolog med en baggrund som sygeplejerske og jeg har mere end 25 års erfaring med at hjælpe voksne mennesker i svære livssituationer.

Jeg tilbyder

PSYKOTERAPI

- Står du i en svær livssituation eller krise? Har du lidt tab i form af partner, job, identitet eller andet? Og har du svært ved at finde en vej ind i fremtiden? Jeg vil støtte dig på vejen og skabe et nærværende, nænsomt og terapeutisk rum, hvor du kan genfinde glæden og kontakten til et dybere sted i dig selv, hvorfra du kan træffe nye valg.

Oplever du problemer i dine relationer og bliver du overtaget af svære følelser som utryghed, jalousi, mindreværd, vrede og angst som du ikke kan slippe ud af? Drømmer du om at indgå i ligeværdige og harmoniske relationer? Så vil jeg hjælpe dig til at skabe de positive forandringer du ønsker, så du bliver i stand til at stå ved dig selv med større livskvalitet og nærvær.

SUPERVISION

- Har du arbejdsmæssige udfordringer som dræner din energi? Oplever du konflikter med dine kollegaer eller medarbejdere? Eller bliver du ramt af svære møder og situationer, hvor du kommer i tvivl? Konflikter, usikkerhed og forråelse kan afhjælpes med supervision. Supervision er et rum for faglig refleksion som bringer nye løsninger og flere handlemuligheder i spil og hvor du får større selvindsigt og får styrket dine kompetencer.

ASTROLOGI

- Ønsker du større indsigt i hvem du er som menneske? Hvad er dine styrker, dine ressourcer og dine udviklingspunkter? Hvordan griber du dine konflikter an, så de bliver vendt til positive kræfter? Hvilken retning skal du gå? Hvad er meningen med livets svære valg? Dit horoskop er din vejviser som gemmer på disse svar og som astrolog vil jeg invitere dig på en levende rejse igennem din indre stjernehimmel.

Psykoterapi, Supervision & Astrologis valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Psykoterapi, Supervision & Astrologi

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Psykoterapi, Supervision & Astrologi findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Psykoterapi, Supervision & Astrologi

CVR-nr:

42961035

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

09-01-2022

Ledelse/Administration
Pernille Mikkeline Brandt

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

42206235

42 20 62 35

4220 6235

42 206 235