Om Psykoterapi - Amra Gruhonjic

Måske kender du til det, at du i din hverdag føler dig energi forladt. Dette begynder, at fylde mere og mere af dit liv. Der er ikke rigtig tid og overskud til dig. For mange, føles det lidt som at få en pause, når de kommer i terapi ved mig. Det er deres "rum", hun kan trække vejret frit og hvis du skulle være i tvivl - så skal du vide, at der er plads til dig. Der er plads til at du får en pause. Og at det er fuldt fortjent. Pausen giver dig muligheden for netop at kunne være dig selv.

Om Amra

I 2015 valgte jeg, at forfølge min drøm om at læse til psykoterapeut. Jeg læste samtidig med at jeg arbejdede. Dette blev startet på en åbenhjertig indre personlig rejse. Og jeg er super taknemmelig for at jeg nu kan tilbyde terapi til dig, der gerne vil opnå og liv der indeholder energi og glæde. Start med en 20 minutters gratis introduktionssession

Nogen har engang sagt at ”livskriser vækker os til at kigge indad”, hvilket jeg kan nikke genkendende til. Det kan være skræmmende, jeg har dog lært at have en god terapeut ved sin side, kan gøre at det bliver mere omsorgsfuldt.

Billedgalleri

  • Psykoterapi - Amra Gruhonjic Psykologisk rådgivning, Randers - 1
  • Psykoterapi - Amra Gruhonjic Psykologisk rådgivning, Randers - 2

Psykoterapi - Amra Gruhonjic, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnPsykoterapi - Amra Gruhonjic
SelskabsformPersonligt ejet Mindre Virksomhed
Startdato:04-07-2022
CVR-nr:43369784
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Amra GruhonjicFuldt ansvarlig deltager