Om firmaet

Er du træt af øvelser? Har du nogensinde haft ondt et eller andet sted i kroppen, gået til behandling og fundet ud af at det virker ikke rigtigt? Har du prøvet at blive sendt rundt i systemet og fundet ud af, at det virker...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 32 77...
Adresse

Vesterbrogade 14, st. sal. th

1620 København V

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København V, København - 1
Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København V, København - 2
Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København V, København - 3
Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København V, København - 4
Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København V, København - 5
Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København V, København - 6

Om os

Er du træt af øvelser? Har du nogensinde haft ondt et eller andet sted i kroppen, gået til behandling og fundet ud af at det virker ikke rigtigt? Har du prøvet at blive sendt rundt i systemet og fundet ud af, at det virker heller ikke...? Har du fået fornemmelsen af at det er jo nok din egen skyld, fordi du træner jo ikke det du skal...? Qure Fysioterapi ligger på Vesterbrogade i København, tæt på Hovedbanegården, og i Glumsø på Midtsjælland.

Vi har specialiseret os i smertebehandling, primært for de mennesker som har prøvet at træne, som har prøvet det hele, men hvor det ikke har haft den ønskede effekt.

Vi bruger vores unikke metode (ICMT) der vi arbejder med cirkulation og mobilitet i det område hvor du har ondt.

ICMT

Er en ny og behandlingsmetode til discusprolaps og andre smertetilstande. Metoden hedder ICMT (Intensive Circulation and Mobilization Therapy) og har vist gode og hurtige resultater – også når der har været tale om en kompliceret skade.

ICMT fungerer ved, at vi øger blodcirkulationen lokalt ved hjælp af specielle teknikker, der giver umiddelbar lindring. Ved længerevarende, kroniske problematikker har vi effekt efter få gange, og kan hurtigt give en prognose for hvor lang tid forløbet vil vare. Det vigtigste er dog, at man hurtigt mærker en ændring.

Den intense cirkulære terapi er specielt egnet til personer, som lider af discusprolaps, lændesmerter og ischias. De samme behandlingsprincipper bruger vi også til f.eks nakke-, skulder-, knæ- og hoftesmerter og hovedpine. Vi har også god effekt ved f.eks achillessene, hælspore, tennis/golfalbue, seneskedebetændelser, skinnebensbetændelse, frossen skulder, senfølger efter hjernerystelse, ischias, diffuse lændesmerter, håndsmerter, fodsmerter, diskusprolaps i nakken etc.

Qure Fysioterapi ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Qure Fysioterapi ApS

Omsætning

1 621 tkr

Afkastningsgrad

47.81 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Qure Fysioterapi ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Qure Fysioterapi ApS

CVR-nr:

37331430

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

869020 Fysio- og ergoterapeuter

Startdato:

28-12-2015

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

33327777

33 32 77 77

3332 7777

33 327 777