Se på kort

rådgivende ingeniør københavn 

gav 756 virksomheder i dette område

Vesterbrogade 1E, 3. sal.1620 København V
logo

FRI er en brancheforening for danske videnvirksomheder, der yder rådgivning, planlægning og projektledelse på markedsvilkår. FRI's mission er at støtte medlemsvirksomhederne ved at bidrage til at forbedre deres forretningsvilkår, styrke branchens rammebetingelser, profilere branchen og øge dens anerkendelse på nationalt og internationalt plan.

Göteborg Plads 12, 5. sal. tv2150 Nordhavn
logo

Hakmann’s Murerservice udfører alle former for murerarbejde, og vi kan også tilbyde dig autoriseret arbejde som din murer i Brønshøj. Hvad enten du står over for et større projekt og skal til at bygge et helt nyt hus eller blot skal have lavet et nyt badeværelse, står vi klar til at tage imod din opgave.​ Vi henvender os til private, boligforeninger, virksomheder og institutioner, og vi har mange kunder i Brønshøj, Husum og Vanløse, men vi kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

H.C. Ørsteds Vej 331879 Frederiksberg C
logo

Firmaet ligger i Frederiksberg C og tager også imod kunder fra København.

Vi er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, som udfører teknisk rådgivning og bistand. Vores opgaver omfatter alle former for renovering af ejendomme, bærende konstruktioner, installationer, tilstandsrapporter, energimærker og vurdering af andelsboliger med mere. Vores fastansatte medarbejdere har mange års erfaring, og dertil har vi studerende med masser af gå-på mod og energi, alle med specialer, som tilsammen dækker vores brede arbejdsområder.

Firmaet ligger i Greve og tager også imod kunder fra København.

Erik Pedersen ApS er et rådgivende ingeniørfirma siden 1971. Gennem årene har vi løst mange forskellige ingeniøropgaver inden for bygge- og anlægssektoren. Det er en primær målsætning for firmaet at være i front med anvendelse af avanceret og veldokumenteret teknologi og viden, at tænke alternativt, samt at have mindst en anerkendt statiker. Samarbejde, kvalitet og fleksibilitet er i fokus og vi har et godt netværk af eksterne samarbejdspartnere, som vi har opbygget et tillidsfyldt forhold til.

Rådgivende ingeniører Søgeord

Erik Pedersen ApS er et rådgivende ingeniørfirma siden 1971. Gennem årene har vi løst mange forskellige ingeniøropgaver inden for bygge- og anlægssektoren. Det er en primær målsætning for firmaet at være i front med anvendelse af avanceret og veldokumenteret teknologi og viden, at tænke alternativt, samt at have mindst en anerkendt statiker. Samarbejde, kvalitet og fleksibilitet er i fokus og vi har et godt netværk af eksterne samarbejdspartnere, som vi har opbygget et tillidsfyldt forhold til.

Vis mere
Solrød Center 80, 2. sal.2680 Solrød Strand
logo

Firmaet ligger i Solrød Strand og tager også imod kunder fra København.

Kim Olsson A/S beskæftiger sig med bygherrerådgivning samt projektering i forbindelse med husbygningsopgaver, såvel renovering som nybyggeri. Vi lægger stor vægt på en uvildig og engageret teknisk rådgivning, og vil til enhver tid prioritere rollen som sparringspartner for dig som kunde i de forskellige faser af en byggesag. Vi fungerer således som rådgiver uafhængig af produktinteresser og ønsker i overensstemmelse med vores kvalitetspolitik at levere de aftalte ydelser i den aftalte kvalitet.

Gammel Gugvej 17B, 1. sal.9000 Aalborg
logo

Firmaet ligger i Aalborg og tager også imod kunder fra København.

Akademiingeniør Svend Poulsen A/S udfører professionel rådgivning igennem alle faser af moderne byggeprojekter, lige fra projektering og planlægning, til byggestyring og tilsynsopgaver i forbindelse med byggeriet samt aflevering og godkendelse af det færdige projekt. Vi har gennem tiderne beskæftiget os med alt fra private boliger til større erhvervs- og butiksbyggeri, ligesom vi har indgået i sammenarbejdet på store offentlige projekter.

Sundkrogsgade 19, 3. sal.2100 København Ø
logo

Lloyd's Register (LR) is a global engineering, technical and business services organisation wholly owned by the Lloyd's Register Foundation, a UK charity dedicated to research and education in science and engineering. Founded in 1760 as a marine classification society, we now operate across many industry sectors.

Bygmestervej 2, 1. sal.2400 København Nv
logo

Vi laver tilstandsrapporter, energimærkning, teknisk rådgivning og besigtigelsesrapporter m.m. Kontakt os i dag for yderligere information.

Bogøvej 214000 Roskilde
logo

Firmaet ligger i Roskilde og tager også imod kunder fra København.

HC Rådgivning & Styring har mere end 40 års erfaring inden for byggeri og er derfor den perfekte samarbejdspartner til rådgivning og styring.Ved store opgaver har HC Rådgivning & Styring et stort netværk af kollegaer, som vi kan supplerer os med. Vi tilpasser organisationen til hvert enkelt byggeri. Se mere på hjemmesiden.

Almindingen 432870 Dyssegård
logo

Firmaet ligger i Dyssegård og tager også imod kunder fra København.

Energimærkning af store beboelsesejendomme (etageejendomme) og erhvervsejendomme. JDM Rådgivende Ingeniør er certificeret energimærkningsfirma. Vi arbejder desuden med tæthedstest, termografi og udarbejder vedligeholdelsesplaner.

Johan Kellers Vej 42, 3. sal. tv2450 København Sv
Olof Palmes Gade 7, 1. sal. tv2100 København Ø
Abel Cathrines Gade 21A, 3. sal. th1654 København V
Hf. Brønshøjholm 352700 Brønshøj
Weidekampsgade 21, 2. sal. tv2300 København S
Hammershøis Kaj 2, 3. sal. mf1402 København K
Sallingvej 15, 2. sal. tv2720 Vanløse
Stefansgade 71, 3. sal. tv2200 København N
Colbjørnsensgade 12, 2. sal. tv1652 København V
Tietgensgade 64, 2. sal. th1704 København V
Åboulevard 10, 5. sal. tv2200 København N
Christianshavns Voldgade 9B, st. sal.1424 København K
Theodore Roosevelts Vej 11, 2. sal. th2450 København Sv
Sankt Petersborg Plads 4, 1. sal. tv2150 Nordhavn