Om firmaet

Jeg har været frisør siden 2007 og har en uddannelse fra Aveda Instituttet i USA. Jeg tilbyder farvning og klip til kunder i alle aldre med priser der er til at betale. Hos Ró Frisør er du sikker på at få en behagelig...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
44 98 03...
Adresse

Tryllesaksen

Bagsværd Hovedgade 83

2880 Bagsværd

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Jeg har været frisør siden 2007 og har en uddannelse fra Aveda Instituttet i USA. Jeg tilbyder farvning og klip til kunder i alle aldre med priser der er til at betale. Hos Ró Frisør er du sikker på at få en behagelig oplevelse, hvor dit velvære og dine behov bliver sat i fokus.

Yderligere information

Mit fokus ligger på økologi, bæredygtighed og velvære, og det kan ses og mærkes i mine behandlinger. Hos Ró i Bagsværd er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og er tilfreds med den behandling du får. Jeg giver mig god tid til at forstå dine ønsker og komme med råd om hvad der virker godt i dit hår og til dig som person. Det handler ikke kun om, at du går herfra med flot hår, men også at du går herfra med en god oplevelse. Hos Ró bliver du modtaget med et smil, god kaffe, grønne hårprodukter og massage under hårvasken.

Økologi, bæredygtighed og en grøn tilgang

Under min uddannelse og fra mit arbejde i saloner i både Island og Danmark har der altid været lagt vægt på bæredygtighed, økologi og en grøn tilgang til wellness. Det er også noget af dét jeg vægter allerhøjest i Ró Frisør. Mange frisører arbejder desværre stadig under usunde arbejdsvilkår, da de anvender stærke kemikalier, der kan give diverse bivirkninger og allergier. Jeg har valgt ikke at benytte produkter, som indeholder skadelige kemikalier – både for din og min … og klodens skyld.

Ró frisørs valgte links

Bedømmelser

Christina Nedergaard

Mere end et år siden

Fantastisk frisør

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ró frisør

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ró frisør findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Frisør Ró

CVR-nr:

33046936

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960210 Frisørsaloner

Startdato:

18-03-2014

Ledelse/Administration
Maren Eik Vignisdóttir

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

44980380

44 98 03 80

4498 0380

44 980 380