Om Ró frisør

Jeg har været frisør siden 2007 og har en uddannelse fra Aveda Instituttet i USA. Jeg tilbyder farvning og klip til kunder i alle aldre med priser der er til at betale. Hos Ró Frisør er du sikker på at få en behagelig oplevelse, hvor dit velvære og dine behov bliver sat i fokus.

Yderligere information

Mit fokus ligger på økologi, bæredygtighed og velvære, og det kan ses og mærkes i mine behandlinger. Hos Ró i Bagsværd er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og er tilfreds med den behandling du får. Jeg giver mig god tid til at forstå dine ønsker og komme med råd om hvad der virker godt i dit hår og til dig som person. Det handler ikke kun om, at du går herfra med flot hår, men også at du går herfra med en god oplevelse. Hos Ró bliver du modtaget med et smil, god kaffe, grønne hårprodukter og massage under hårvasken.

Økologi, bæredygtighed og en grøn tilgang

Under min uddannelse og fra mit arbejde i saloner i både Island og Danmark har der altid været lagt vægt på bæredygtighed, økologi og en grøn tilgang til wellness. Det er også noget af dét jeg vægter allerhøjest i Ró Frisør. Mange frisører arbejder desværre stadig under usunde arbejdsvilkår, da de anvender stærke kemikalier, der kan give diverse bivirkninger og allergier. Jeg har valgt ikke at benytte produkter, som indeholder skadelige kemikalier – både for din og min … og klodens skyld.

Ró frisørs valgte links

Billedgalleri

  • Ró frisør Frisør, Gladsaxe - 1
  • Ró frisør Frisør, Gladsaxe - 2
  • Ró frisør Frisør, Gladsaxe - 3
  • Ró frisør Frisør, Gladsaxe - 4
  • Ró frisør Frisør, Gladsaxe - 5

Ró frisør, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnFrisør Ró
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:18-03-2014
CVR-nr:33046936
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche960210 Frisørsaloner

Ledelse/Administration

Maren Eik VignisdóttirFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Ró frisør

Christina Nedergaard

mere end et år siden

Fantastisk frisør