Om Rørbæk Klinikken

Søren Rørbæk er en af behandlerne i Rørbæk Klinikken. Søren er akupunktør og RAB-godkendt, hans specialer er: Rygproblemer, nakke/- skulderproblemer, knæsmerter, hovedpine/ migræne, stress, indlæringsproblemer, adfærdsproblemer.

Rørbæk Klinikken

Rørbæk klinikken i Viborg drives af Inge-Marie og Søren Rørbæk. Vi har begge et solidt uddannelsesmæssigt fundament. Inge-Marie har en jordemoderuddannelse fra Rigshospitalet, og Søren er cand.mag. med samfundsfag fra Århus Universitet og idræt fra Københavns Universitet. Fagene fysiologi og anatomi er grundpiller i universitetsuddannelsen i idræt. Efter endt uddannelse bosatte vi os i Viborg i 1980.

Inge-Marie arbejdede som centerjordemoder og som centerleder på Viborg Sygehus, Silkeborg Sygehus og Skive Sygehus. Søren arbejdede fra 1980 til 1997 som adjunkt og lektor på Viborg Katedralskole.

Efter ca. 20 år indenfor det etablerede offentlige system, valgte vi at arbejde videre med vores viden i privat regi. Videreuddannelse i form af kurser indenfor manuel behandling lagde grundlaget for Rørbæk Teknikken, som vi anvender i dag.

Søren har arbejdet med akupunktur i en del år, og RAB-godkendt. Vi behandler altså med den samme ”værktøjskasse”, men vi har begge vores specielle interesseområder, som det fremgår af hjemmesiden.

Rørbæk Klinikken, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnRørbæk Klinikken I/S
SelskabsformInteressentskab
Startdato:01-03-2009
CVR-nr:32389260
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Inge-Marie Casper RørbækFuldt ansvarlig deltager
Søren RørbækFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

8663939386 63 93 938663 939386 639 393