Om firmaet

Søren Rørbæk er en af behandlerne i Rørbæk Klinikken. Søren er akupunktør og RAB-godkendt, hans specialer er: Rygproblemer, nakke/- skulderproblemer, knæsmerter, hovedpine/ migræne, stress, indlæringsproblemer, adfærdsproblemer.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 63 93...
Adresse

Gravene 28A

8800 Viborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Søren Rørbæk er en af behandlerne i Rørbæk Klinikken. Søren er akupunktør og RAB-godkendt, hans specialer er: Rygproblemer, nakke/- skulderproblemer, knæsmerter, hovedpine/ migræne, stress, indlæringsproblemer, adfærdsproblemer.

Rørbæk Klinikken

Rørbæk klinikken i Viborg drives af Inge-Marie og Søren Rørbæk. Vi har begge et solidt uddannelsesmæssigt fundament. Inge-Marie har en jordemoderuddannelse fra Rigshospitalet, og Søren er cand.mag. med samfundsfag fra Århus Universitet og idræt fra Københavns Universitet. Fagene fysiologi og anatomi er grundpiller i universitetsuddannelsen i idræt. Efter endt uddannelse bosatte vi os i Viborg i 1980.

Inge-Marie arbejdede som centerjordemoder og som centerleder på Viborg Sygehus, Silkeborg Sygehus og Skive Sygehus. Søren arbejdede fra 1980 til 1997 som adjunkt og lektor på Viborg Katedralskole.

Efter ca. 20 år indenfor det etablerede offentlige system, valgte vi at arbejde videre med vores viden i privat regi. Videreuddannelse i form af kurser indenfor manuel behandling lagde grundlaget for Rørbæk Teknikken, som vi anvender i dag.

Søren har arbejdet med akupunktur i en del år, og RAB-godkendt. Vi behandler altså med den samme ”værktøjskasse”, men vi har begge vores specielle interesseområder, som det fremgår af hjemmesiden.

Rørbæk Klinikkens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Rørbæk Klinikken

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Rørbæk Klinikken findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Rørbæk Klinikken I/S

CVR-nr:

32389260

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

01-03-2009

Ledelse/Administration
Inge-Marie Casper Rørbæk

Fuldt ansvarlig deltager

Søren Rørbæk

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

86639393

86 63 93 93

8663 9393

86 639 393