R3 Revision Godkendt Revisionsanpartsselskab logo

R3 Revision Godkendt Revisionsanpartsselskab

Om firmaet

Revisionsfirmaet R3 Revision betjener primært små og mellemstore anpartshaverselskaber, aktieselskaber samt personlige ejede virksomheder. Vores tre kernekompetencer er Revision, Regnskab og Rådgivning. Desuden består en stor...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 90 50...
Adresse

Korskildelund 6

2670 Greve

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Revisionsfirmaet R3 Revision betjener primært små og mellemstore anpartshaverselskaber, aktieselskaber samt personlige ejede virksomheder. Vores tre kernekompetencer er Revision, Regnskab og Rådgivning. Desuden består en stor del af vores ydelser i at varetage økonomifunktionen for vores kunder, dvs. bogføring, lønadministration, debitorstyring, budget mv. Det er meget vigtigt for os at have tilfredse kunder og derfor prioriterer vi kvalitet, troværdighed og overholdelse af tidsfrister.

R3 Revision Godkendt Revisionsanpartsselskabs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

R3 Revision Godkendt Revisionsanpartsselskab

Omsætning

1 063 tkr

Afkastningsgrad

31.04 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra R3 Revision Godkendt Revisionsanpartsselskab findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

R3 REVISION GODKENDT REVISIONSANPARTSSELSKAB

CVR-nr:

33164076

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Startdato:

28-09-2010

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

43905005

43 90 50 05

4390 5005

43 905 005