Om Radisson Blu Hotel Papirfabrikken

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende overnatning, bord i Restaurant Michael D, weekendophold, konference eller et selskab. Vores reception er åben 24 timer i døgnet, hvor du altid kan komme i kontakt med en af vores medarbejdere.

Historie

Fra gammel industribygning til moderne designhotel...

Det firestjernede Radisson Blu Hotel i Papirfabrikken, Silkeborg, blev indviet i 2002. Hotellet har til huse i en af de nænsomt restaurerede industribygninger i den forhenværende Silkeborg Papirfabrik, der blev grundlagt af Michael Drewsen i 1846.

I dag er området omkring hotellet blevet til det samlingspunkt for lokale silkeborgensere og turister, hvor kulturelle oplevelser blandes med den storslåede natur samt attraktive erhvervs- og beboelsesområder. Fra hotellet har man udsigt til Gudenåen og den smukke skov. Dette giver en unik og enestående oplevelse for vores gæster.

Hotellet ligger mindre end 10 minutters gang fra byens gågade, hvor man finder et stor udvalg af restauranter, livlige caféer, diskoteker og butikker. Alle vores 100 værelser er udstyret med nymoderne faciliteter og vores business class værelser er designet i en klassisk og moderne stil, der stemmer overens med hotellets øvrige design.

Vores egen flotte Restaurant Michael D. tilbyder et spændende udvalg af menuer til enhver smag. I sommerhalvåret er der mulighed for at nyde maden på promenaden langs Gudenåen, som giver en helt speciel atmosfære, der skal opleves ved selvsyn. I vores lounge kan man sidde foran pejsen og nyde hotellets moderne design og samtidig blive betjent af vores opmærksomme personale. Området omkring hotellet tilbyder 5 biografsale, flere caféer og restauranter, et kulturhus samt et moderne fitnesscenter.

Hotellets design og centrale placering giver optimale rammer for forskellige kurser, konferencer eller selskaber. Vi garanterer et 100 procent skræddersyet tilbud tilpasset dit arrangement og specifikke behov. Med vores multifunktionelle og moderne lokaler kan vi tilbyde faciliteter helt op til 763 pers.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Hotel, Silkeborg - 1
  • Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Hotel, Silkeborg - 2
  • Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Hotel, Silkeborg - 3
  • Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Hotel, Silkeborg - 4
  • Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Hotel, Silkeborg - 5
  • Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Hotel, Silkeborg - 6
  • Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Hotel, Silkeborg - 7

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Hotel Papirfabrikken A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

17-09-2001

CVR-nr:

26275008

Selskabskapital

501000

Omsætning

-

NACE-branche

551010 Hoteller, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Direktør

Kent Villadsen Madsen

Direktør

Claus Kjær Agerskov Christensen

Bestyrelsesformand

Henrik Hedegård Lyhne

Bestyrelsesmedlem

Kent Villadsen Madsen

Bestyrelsesmedlem

Niels Backman Dahl-Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Jens Rysgaard

Bestyrelsesmedlem

Claus Kjær Agerskov Christensen

Viser 4 af 7

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

15 304 tkr

Afkastningsgrad

15,66 %

Antal ansatte

46