Radisson Blu Hotel Papirfabrikken logo

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken

Om firmaet

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende overnatning, bord i Restaurant Michael D, weekendophold, konference eller et selskab. Vores reception er åben 24 timer i døgnet, hvor du altid kan komme...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
88 82 22...
Adresse

Papirfabrikken 12

8600 Silkeborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende overnatning, bord i Restaurant Michael D, weekendophold, konference eller et selskab. Vores reception er åben 24 timer i døgnet, hvor du altid kan komme i kontakt med en af vores medarbejdere.

Historie

Fra gammel industribygning til moderne designhotel...

Det firestjernede Radisson Blu Hotel i Papirfabrikken, Silkeborg, blev indviet i 2002. Hotellet har til huse i en af de nænsomt restaurerede industribygninger i den forhenværende Silkeborg Papirfabrik, der blev grundlagt af Michael Drewsen i 1846.

I dag er området omkring hotellet blevet til det samlingspunkt for lokale silkeborgensere og turister, hvor kulturelle oplevelser blandes med den storslåede natur samt attraktive erhvervs- og beboelsesområder. Fra hotellet har man udsigt til Gudenåen og den smukke skov. Dette giver en unik og enestående oplevelse for vores gæster.

Hotellet ligger mindre end 10 minutters gang fra byens gågade, hvor man finder et stor udvalg af restauranter, livlige caféer, diskoteker og butikker. Alle vores 100 værelser er udstyret med nymoderne faciliteter og vores business class værelser er designet i en klassisk og moderne stil, der stemmer overens med hotellets øvrige design.

Vores egen flotte Restaurant Michael D. tilbyder et spændende udvalg af menuer til enhver smag. I sommerhalvåret er der mulighed for at nyde maden på promenaden langs Gudenåen, som giver en helt speciel atmosfære, der skal opleves ved selvsyn. I vores lounge kan man sidde foran pejsen og nyde hotellets moderne design og samtidig blive betjent af vores opmærksomme personale. Området omkring hotellet tilbyder 5 biografsale, flere caféer og restauranter, et kulturhus samt et moderne fitnesscenter.

Hotellets design og centrale placering giver optimale rammer for forskellige kurser, konferencer eller selskaber. Vi garanterer et 100 procent skræddersyet tilbud tilpasset dit arrangement og specifikke behov. Med vores multifunktionelle og moderne lokaler kan vi tilbyde faciliteter helt op til 763 pers.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken

Omsætning

9 161 tkr

Afkastningsgrad

-18.55 %

Antal ansatte

58

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Radisson Blu Hotel Papirfabrikken findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Hotel Papirfabrikken A/S

CVR-nr:

26275008

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

501 000

NACE-branche

551010 Hoteller

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

17-09-2001

Ledelse/Administration
Viser 4 af 7
Proff logo
Alternative nummerformater

88822222

88 82 22 22

8882 2222

88 822 222