Om Realmæglerne Kokkedal-Nivå ApS

Hos RealMæglerne Kokkedal-Nivå består vi af et dynamisk team, der samarbejder tæt om den enkelte bolighandel - til stor glæde for vores kunder. Ligeledes samarbejder vi med RealMæglernes over 100 landsdækkende forretninger, hvilket er med til at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi har et dygtigt administrativt sagsbehandlerteam i forretningen, som sammen med mæglerne hjælper vores kunder trygt i mål

RealMæglerne Kokkedal-Nivå – din lokale ejendomsmægler

Hos RealMæglerne Kokkedal-Nivå består vi af et dynamisk team, der samarbejder tæt om den enkelte bolighandel - til stor glæde for vores kunder. Ligeledes samarbejder vi med RealMæglernes over 100 landsdækkende forretninger, hvilket er med til at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi har et dygtigt administrativt sagsbehandlerteam i forretningen, som sammen med mæglerne hjælper vores kunder trygt i mål.

Vi kender til de nærmeste skoler, institutioner og indkøbsmuligheder og har dermed konstant fingeren på pulsen i forhold til, hvilke relevante informationer, vi kan videregive til potentielle købere. Vores indgående lokalkendskab gør os til eksperter i forbindelse med vurdering og prisfastsættelse af boliger i lokalområdet.

Hos RealMæglerne har vi Danmarks måske bedste køberkartotek. Vores kartotek består af Guldkøbere®, som er kommet langt i købsprocessen. Vi har kendskab til kundens økonomi og boligdrømme, hvilket gør det nemt for os at skabe det perfekte match.

Vores forretning har en central og synlig beliggenhed i Kokkedal og du kan derfor med fordel besøge os og lad vores medarbejdere vise dig vores flotte boligudstilling. Vi har hovedsageligt ejerlejligheder, rækkehuse og villaer til salg i Fredensborg Kommune og du kan naturligvis finde dem på vores hjemmeside. Uanset om du går i købs- eller salgstanker, er du velkommen til at besøge vores forretning til en uforpligtende samtale.

Realmæglerne Kokkedal-Nivå ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Realmæglerne Kokkedal-Nivå ApS Ejendomsmægler, Fredensborg - 1

Realmæglerne Kokkedal-Nivå ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Realmæglerne Kokkedal-Nivå ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

20-12-2017

CVR-nr:

39179717

Selskabskapital

50000

Omsætning

-

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Ledelse/Administration

Direktør

Ariyan Rahnama Sarmoli

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

2 928 tkr

Afkastningsgrad

44,78 %

Antal ansatte

6