Se på kort

rengøring for private 

gav 38 virksomheder i dette område

Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS

Industrivej 484000 Roskilde
logo

Søholt Erhvervsrengøring har mere end 30 års erfaring med rengøring, derfor er vi højt speicaliserede. Grundet vores fokus på netop professionel rengøring, så kan vi give dig nogle rigtig gode tilbud. Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring. Vi udfører effektive løsninger, der tager udgangspunkt i kundernes ønsker og behov.

Lp Multiservice v/Lars Peder Pedersen

Toftevangsvej 44281 Gørlev
logo

Vi udfører små og store forefaldende opgaver til en pris hvor alle kan være med. Kontakt for nærmere info.

AME Rengøring ApS

Egestubben 4C5270 Odense N
logo

Vi er dygtige til at gøre rent, men der er også mange andre grunde til at bruge AME Rengøring. God rådgivning, gode arbejdsforhold og god kommunikation er bare tre argumenter, der smitter positivt af på jeres rengøring. Vi er eksperter i rengøring. Det betyder, at vi altid rådgiver jer om de bedste rengøringsløsninger - inden vi laver en aftale. Samtidig betyder det, at vi skræddersyer rengøringen, så det passer lige nøjagtig til jeres virksomhed og til jeres virkelighed.

Sandi Clean

Åbent

Fuglekærvej 110N8361 Hasselager
logo

Når først du har prøvet Sandi Cleans rengøringshjælp, har du aldrig lyst til at undvære os igen. Vores effektive, professionelle team sikrer, at alt bliver strålende rent. Du kan trygt stole på, at vi leverer varen hver gang. Kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger.

Jytte's Private Hjemmehjælp

Sørbylillevej 14200 Slagelse
logo

Vi tilbyder hjælp til alle former for rengøring, hovedrengøring. Vi har mange års erfaring og for os er hjemmehjælp en tillidssag. Og du er altid sikker på første klasses kvalitet samt meget rimelige priser. Ring til os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​​

LD Multiservice v/ Sean-stanley Dänhardt

(1)

Pederskervejen 473720 Aakirkeby

LD Multiservice v/ Sean-stanley Dänhardt - Vi tilbyder alt indenfor havepasning, montering, rengøring mm. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller ved interesse.

Tb Rengøring

Slåenvangen 53120 Dronningmølle
logo

Drømmer du om at komme hjem til rene gulve, skinnende overflader og pudsede spejle? Et rent hjem er et hjem, hvor der er plads til at slappe af og finde ro efter en lang arbejdsdag. Hos TB Rengøring gør vi dit hjem præsentabelt og lækkert, så du kan koncentrere dig om at nyde din fritid. TB Rengøring er et nyt firma, der startede med en drøm, som blev til virkelighed. Vi elsker vores arbejde og har over fem års erfaring med rengøring.

Trasbo A/S

Åbent

Jernager 94050 Skibby
logo

TRASBO A/S er en familieejet servicevirksomhed med snart 50 års jubilæum. Over 100 medarbejdere er dagligt beskæftiget inden for vores 5 kerneområder. Navnet TRASBO vægter som et solidt kvalitetstempel - en aftale med TRASBO er en aftale, både når det gælder medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

CaRas I/S

Lukket

(5)

Fynsgade 166400 Sønderborg
logo

Vi er der for dine kære når du ikke selv har muligheden. Vi ønsker, at udføre det vi er bedst til - nemlig hjemmepleje med smil, faglighed, engagement, nærvær og omsorg.

Haack Rengøring ApS

Lukket

Eskilstrup Vestergade 204863 Eskilstrup
logo

Vi tilbyder rengøring for både private, erhverv, på byggepladser og rengøring af skurvogne. Udover dette har vi også salg af diverse papirvare. Vi er effektive, pålidelige og sætter en stor ære i at gøre vores kunder tilfredse.

Optimal Rengøring

Østergade 515900 Rudkøbing

Quality Clean Service

Lukket

Annebergvej 21, st. sal., Dør 39000 Aalborg

Ses Super Ren

Åbent

Nørre Voldgade 30, st. sal.7000 Fredericia

Nordsjællands Hjemmeservice

Åbent

Østergade 24B, 1. sal. th3600 Frederikssund

Hjælpende Hånd v/Lizza

Åbent

Grønhøjvej 88830 Tjele

Larsun

Åbent

Hyrdevej 12E7000 Fredericia

DSH Cleaning ApS

Åbent

Klosterparkvej 135, 1. sal. tv4400 Kalundborg

K. Morris ApS

Munkholmvej 44300 Holbæk

Egebjerg Erhvervs Service

Amtmandsvej 14300 Holbæk

K.J. Rengøring

(5)

Alleen 64863 Eskilstrup

1-2-3-rent

Tingvejen 14N8600 Silkeborg

Globe Rengøring/ Stephen Gert Nielsen

Slettensvej 685270 Odense N

Rent T Tiden v/ Silvia Otavio Dos Santos

Ørestads Boulevard 36, 3. sal. 32300 København S

Gunvors Hjemmeservice

Majbakken 69520 Skørping

Lh Hjemmeservice

Toften 127850 Stoholm Jyll
0