Se på kort

rengøring til private 

gav 29 virksomheder i dette område

Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS

Industrivej 484000 Roskilde
logo

Søholt Erhvervsrengøring har mere end 30 års erfaring med rengøring, derfor er vi højt speicaliserede. Grundet vores fokus på netop professionel rengøring, så kan vi give dig nogle rigtig gode tilbud. Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring. Vi udfører effektive løsninger, der tager udgangspunkt i kundernes ønsker og behov.

AME Rengøring ApS

Dallundvej 115471 Søndersø
logo

Vi er dygtige til at gøre rent, men der er også mange andre grunde til at bruge AME Rengøring. God rådgivning, gode arbejdsforhold og god kommunikation er bare tre argumenter, der smitter positivt af på jeres rengøring. Vi er eksperter i rengøring. Det betyder, at vi altid rådgiver jer om de bedste rengøringsløsninger - inden vi laver en aftale. Samtidig betyder det, at vi skræddersyer rengøringen, så det passer lige nøjagtig til jeres virksomhed og til jeres virkelighed.

Hjælpende Hånd v/Lizza

Grønhøjvej 88830 Tjele

Velkommen til den Hjælpende Hånd v/ Lizza. Dit rengøringsselskab i Viborg området. Jeg tilbyder professionel rengøringshjælp til både virksomheder og private. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og tilbyder alle former for rengøring, herunder kontorrengøring, butiksrengøring m.m. Vores professionelle tilgang til arbejdet er den samme, uanset hvilken type rengøringsopgave du skal have udført. Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Erl Service

Gartnervænget 97100 Vejle
logo

​Erl Service tilbyder alle former for rengøring til private og virksomheder. Som noget helt særligt specialiserer vi os i rengøring af sommerhuse og erhverv.

Sandi Clean

Fuglekærvej 110N8361 Hasselager
logo

Når først du har prøvet Sandi Cleans rengøringshjælp, har du aldrig lyst til at undvære os igen. Vores effektive, professionelle team sikrer, at alt bliver strålende rent. Du kan trygt stole på, at vi leverer varen hver gang. Kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger.

Jytte's Private Hjemmehjælp

Sørbylillevej 14200 Slagelse
logo

Vi tilbyder hjælp til alle former for rengøring, hovedrengøring. Vi har mange års erfaring og for os er hjemmehjælp en tillidssag. Og du er altid sikker på første klasses kvalitet samt meget rimelige priser. Ring til os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​​

Tb Rengøring

Slåenvangen 53120 Dronningmølle
logo

Drømmer du om at komme hjem til rene gulve, skinnende overflader og pudsede spejle? Et rent hjem er et hjem, hvor der er plads til at slappe af og finde ro efter en lang arbejdsdag. Hos TB Rengøring gør vi dit hjem præsentabelt og lækkert, så du kan koncentrere dig om at nyde din fritid. TB Rengøring er et nyt firma, der startede med en drøm, som blev til virkelighed. Vi elsker vores arbejde og har over fem års erfaring med rengøring.

Trasbo A/S

Jernager 94050 Skibby
logo

TRASBO A/S er en familieejet servicevirksomhed med snart 50 års jubilæum. Over 100 medarbejdere er dagligt beskæftiget inden for vores 5 kerneområder. Navnet TRASBO vægter som et solidt kvalitetstempel - en aftale med TRASBO er en aftale, både når det gælder medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

CaRas I/S

(5)

Fynsgade 166400 Sønderborg
logo

Vi er der for dine kære når du ikke selv har muligheden. Vi ønsker, at udføre det vi er bedst til - nemlig hjemmepleje med smil, faglighed, engagement, nærvær og omsorg.

Haack Rengøring ApS

Eskilstrup Vestergade 204863 Eskilstrup
logo

Vi tilbyder rengøring for både private, erhverv, på byggepladser og rengøring af skurvogne. Udover dette har vi også salg af diverse papirvare. Vi er effektive, pålidelige og sætter en stor ære i at gøre vores kunder tilfredse.

Lp Multiservice v/Lars Peder Pedersen

Toftevangsvej 44281 Gørlev

Optimal Rengøring

Østergade 515900 Rudkøbing

Gunvors Hjemmeservice

Majbakken 69520 Skørping

Quality Clean Service

Annebergvej 21, st. sal., Dør 39000 Aalborg

K. Morris ApS

Munkholmvej 44300 Holbæk

Ses Super Ren

Nørre Voldgade 30, st. sal.7000 Fredericia

DSH Cleaning ApS

Klosterparkvej 135, 1. sal. tv4400 Kalundborg

Larsun

Hyrdevej 12E7000 Fredericia

Rent T Tiden v/ Silvia Otavio Dos Santos

Ørestads Boulevard 36, 3. sal. 32300 København S

K.J. Rengøring

(5)

Alleen 64863 Eskilstrup

Lh Hjemmeservice

Toften 127850 Stoholm Jyll

Globe Rengøring/ Stephen Gert Nielsen

Slettensvej 685270 Odense N

Egebjerg Erhvervs Service

Amtmandsvej 14300 Holbæk

1-2-3-rent

Tingvejen 14N8600 Silkeborg

Hjemmepleje+

Nørrevænget 948310 Tranbjerg J