Se på kort
Brendstrupgårdsvej 23, 1. sal.8200 Aarhus N

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Randers Nø.

AK Rengøring & Vinduespolering er en privat dansk virksomhed som varetager rengøringsopgaver for både private og erhverv. Vi bestræber os på at bruge, de for miljøet bedste rengøringsmidler og sæber. I denne tid med allergier og vandforurening, ser vi det som vores pligt, også at yde vores del, for et sundere indeklima samt et grønnere miljø. Vi benytter blomsten og svanen som ledende indikator for et miljøvenligt produkt.

Vester Vejrupvej 86893 Hemmet

Firmaet ligger i Hemmet og tager også imod kunder fra Randers Nø.

Hos RM Rens har vi stor erfaring med opgaver inden for fliserens, facaderens, algebehandling og vinduespudsning. Efter mange år i branchen valgte Rene Møller at starte sin egen virksomhed, og i dag udfører RM Rens opgaver i hele Jylland for både privat- og erhvervskunder. Kontakt os ved interesse.

Fuglekærvej 110N8361 Hasselager

Firmaet ligger i Hasselager og tager også imod kunder fra Randers Nø.

Når først du har prøvet Sandi Cleans rengøringshjælp, har du aldrig lyst til at undvære os igen. Vores effektive, professionelle team sikrer, at alt bliver strålende rent. Du kan trygt stole på, at vi leverer varen hver gang. Kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger.

Glarbjergvej 142, 1. sal. th8930 Randers Nø
Infanterivej 3, 2. sal. tv8930 Randers Nø
P. Knudsens Vej 20, 1. sal. th8930 Randers Nø