Se på kort
Ådalsparken 408462 Harlev J

Firmaet ligger i Harlev J og tager også imod kunder fra Sabro.

Cklar Service er en familieejet rengøringsvirksomhed, som blev stiftet i 2006.Vi har hovedkontor i Aarhus og dækker med vores to afdelinger hele Østjylland og København. Og vi sørger for, at du og dine kolleger kan møde ind på en ren og tryg arbejdsplads – hver dag!

Rytoften 5, 1. sal.8210 Aarhus V

Firmaet ligger i Aarhus V og tager også imod kunder fra Sabro.

Vi er en miljøbevidst familievirksomhed, med familiemedlemmer og venner som ansatte, som udfører deres rengøringsarbejde og andre opgaver omkring firmaet med stor omhu, så vi kan sikre en høj kvalitet i vores serviceydelser hver eneste dag. "Økologi og Kvalitet er vores varemærke"

Jess Ingerslevs Gade 8, st. 48200 Aarhus N

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Sabro.

Jeg hedder Mirko, og er fra Holland. Jeg bor i Danmark i 2 år. I Holland havde jeg i 20 år mit eget entreprenørfirma, indenfor alle former for renoveringer. Mit speciale er i træ, da jeg er uddannet tømrer. Min timepris er meget konkurrencedygtig, 240,00 kr. i timen eksklusiv moms, inklusiv moms, 300,00 kr. i timen (25% moms). Jeg taler flydende engelsk, hollandsk, rimelig tysk og lidt dansk.Du kan nemt betale med MobilePay eller kontant.

Brendstrupgårdsvej 23, 1. sal.8200 Aarhus N

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Sabro.

AK Rengøring & Vinduespolering er en privat dansk virksomhed som varetager rengøringsopgaver for både private og erhverv. Vi bestræber os på at bruge, de for miljøet bedste rengøringsmidler og sæber. I denne tid med allergier og vandforurening, ser vi det som vores pligt, også at yde vores del, for et sundere indeklima samt et grønnere miljø. Vi benytter blomsten og svanen som ledende indikator for et miljøvenligt produkt.

Vester Vejrupvej 86893 Hemmet

Firmaet ligger i Hemmet og tager også imod kunder fra Sabro.

Hos RM Rens har vi stor erfaring med opgaver inden for fliserens, facaderens, algebehandling og vinduespudsning. Efter mange år i branchen valgte Rene Møller at starte sin egen virksomhed, og i dag udfører RM Rens opgaver i hele Jylland for både privat- og erhvervskunder. Kontakt os ved interesse.

Fuglekærvej 110N8361 Hasselager

Firmaet ligger i Hasselager og tager også imod kunder fra Sabro.

Når først du har prøvet Sandi Cleans rengøringshjælp, har du aldrig lyst til at undvære os igen. Vores effektive, professionelle team sikrer, at alt bliver strålende rent. Du kan trygt stole på, at vi leverer varen hver gang. Kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger.

Stillingvej 1118471 Sabro
Rønnevangen 185D8471 Sabro
Stillingvej 28471 Sabro
Borum Møllevej 118471 Sabro
Multebærvej 278471 Sabro
Stillingvej 1068471 Sabro
Sydmarken 68471 Sabro
Geding Byvej 68381 Tilst