Om renosyd I/S

Vi indsamler og behandler affald for borgere og virksomheder i Skanderborg og Odder Kommuner.I renosyd arbejder vi for en grønnere fremtid. Det gør vi i vores håndtering af affald, og vi gør det sammen med dig.Vi kan godt lide at finde på nye måder at bruge affaldet på. Vi elsker genbrug. Og vi tror på, at vi kan lykkes med at lave meget mindre affald i fremtiden, hvis vi gør arbejdet sammen nu.

Genbrugspladsen

Som borger eller virksomhed i Skanderborg eller Odder Kommuner er du velkommen på en af renosyds fem genbrugspladser og værdiparker i Galten-Skovby, Ry, Skanderborg, Odder og Hørning. Desuden håndterer vi også affald på Tunø.

Er du i tvivl om, hvordan man sorterer?

I sorteringsvejledningen på renosyd.dk eller mit.renosyd.dk kan du se, hvilke forskellige typer affald – eller værdier, der skal i hvilke containere på genbrugspladsen eller i beholderen derhjemme for den sags skyld.

Er du i tvivl, kan du altid spørge genbrugsvejlederne på pladsen eller kontakte vores kundeservice.

OBS: Ved aflevering af affald på genbrugspladsen accepterer du, at renosyd sørger for den bedste udnyttelse af affaldet, derved også direkte genbrug. Hvis du ikke ønsker, at dit affald ender i renosyds genbrugsbutikker, Værdicentralen Skanderborg og Værdicentralen Odder, skal du henvende dig til en genbrugsvejleder. Genbrugsvejlederen sørger for markering af effekter, der ikke må gå til direkte genbrug.

Klare sække på genbrugspladsen

Affald skal afleveres i klare plastsække på genbrugspladsen.

Klare sække gør det lettere for genbrugsvejlederne at se, om affaldet er sorteret korrekt eller ej. Korrekt sortering af affaldet fremmer genbrug og genanvendelse. Det er godt for miljøet, da det sparer ressourcer til vores efterkommere.

Hvad kan du ikke aflevere på genbrugspladsen?

På genbrugspladsen kan du aflevere næsten alle materialer. Faktisk er listen over det, du ikke kan aflevere på genbrugspladsen langt kortere, end listen over det, du kan aflevere:

• Eternitplader kan afleveres i Værdipark Skanderborg, Værdipark Ry og på genbrugspladsen i hhv. Galten-Skovby og Odder - læs mere på renosyd.dk.

• Husholdnings- og madaffald (restaffald indsamles af renosyd)

• Kanyler og medicinrester (afleveres på apoteket)

• Klinisk risikoaffald - kontakt firmaet Motas for afhentning.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 1
  • renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 2
  • renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 3
  • renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 4
  • renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 5
  • renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 6
  • renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 7
  • renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 8
  • renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 9

renosyd I/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Renosyd i/s

Selskabsform

Interessentskab

Startdato:

13-11-1979

CVR-nr:

13523584

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

381100 Indsamling af ikke-farligt affald, 382110 Behandling og bortskaffelse af ikke-farligt affald, 477900 Detailhandel med brugte varer i forretninger, 381200 Indsamling af farligt affald

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

103