Om Renosyd I/S

Renosyd er Odder og Skanderborg Kommuners fælles affaldsselskab. Vi er 80 glade medarbejdere, der sammen med vores kunder er på en mission for at gøre affald til værdi med et fokus på økonomi, miljø og mennesker. Vi tror på, at der er værdi i alt det, der kasseres og smides ud, når bare vi hjælpes ad med at sortere, indsamle og behandle det rigtigt.Renosyd håndterer affald fra ca. 36.000 husstande, ca. 2.500 sommerhuse og ca. 3.000 erhvervsvirksomheder.

Genbrugspladsen

Som borger eller virksomhed i Skanderborg eller Odder kommuner er du velkommen på en af Renosyds fem genbrugspladser i Galten, Ry, Skanderborg, Odder, Hørning eller på miljøstationen på Tunø.

Er du i tvivl om, hvordan man sorterer?

I sorteringsvejledningen på Renosyd.dk kan du se, hvilke forskellige typer affald – eller værdier, der skal i hvilke containere på genbrugspladsen. Er du i tvivl, kan du altid spørge genbrugsvejlederne på pladsen.

OBS: Ved aflevering af affald på genbrugspladsen accepterer du, at Renosyd sørger for den bedste udnyttelse af affaldet, derved også direkte genbrug. Hvis du ikke ønsker, at dit affald ender i Renosyds genbrugsbutikker, Værdicentralen Skanderborg og Værdicentralen Odder, skal du henvende dig til en genbrugsvejleder. Genbrugsvejlederen sørger for markering af effekter, der ikke må gå til direkte genbrug.

Klare sække på genbrugspladsen

Affald skal afleveres i klare plastsække på genbrugspladsen.

Klare sække gør det lettere for genbrugsvejlederne at se, om affaldet er sorteret korrekt eller ej. Korrekt sortering af affaldet fremmer genbrug og genanvendelse. Det er godt for miljøet, da det sparer ressourcer til vores efterkommere.

Hvad kan du ikke aflevere på genbrugspladsen?

På genbrugspladsen kan du aflevere næsten alle materialer. Faktisk er listen over det, du ikke kan aflevere på genbrugspladsen langt kortere, end listen over det, du kan aflevere:

• Eternitplader kan kun afleveres i Værdipark Skanderborg, Værdipark Ry og på genbrugspladsen i Odder - og altså ikke i Galten-Skovby og Hørning - læs mere på renosyd.dk.

• Husholdnings- og madaffald (restaffald indsamles af Renosyd)

• Kanyler og medicinrester (afleveres på apoteket)

• Klinisk risikoaffald - kontakt firmaet Motas for afhentning.

Billedgalleri

  • Renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 1
  • Renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 2
  • Renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 3
  • Renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 4
  • Renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 5
  • Renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 6
  • Renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 7
  • Renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 8
  • Renosyd I/S Genbrugspladser, Skanderborg - 9

Renosyd I/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnRenosyd i/s
SelskabsformInteressentskab
Startdato:13-11-1979
CVR-nr:13523584
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche381100 Indsamling af ikke-farligt affald, 382110 Behandling og bortskaffelse af ikke-farligt affald, 477900 Detailhandel med brugte varer i forretninger, 381200 Indsamling af farligt affald

Ledelse/Administration

Bedømmelser om Renosyd I/S

Martin Enevoldsen

mere end et år siden

De er virkelig nogen svin over for deres vikar de har igen gul tøj til en og siger om ikke skal havde det eneste gule man selv har og siger om man ikke går over vejen for køre en skalde container frem , så bliver kørt ned brækker ryggen , man må slet ikke spændende fra den ene side til den anden side det må man kun hvis det er en lukket vej , og når man ligger det med brækket ryk er de pisse lige glade ,de skulle fyres og firmaet skulle lukke , kan godt forstå de har mistet Århus område