Om Rentokil Skadedyrskontrol

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Bedømmelser om Rentokil Skadedyrskontrol

Anonym bruger

mere end et år siden

Vi havde et stort hvepsebo som sad svært tilgængeligt under taget på vores hus. Vi forsøgte selv at slå hvepsene ihjel med gift fra byggemarkedet, men det lykkedes ikke! Til gengæld var hvepsene selvsagt meget sure. Vi ringede til Rentokil en aften ved 23 tiden, og talte med en kompetent person, som ikke dog ikke kunne sende en skadedyrsbekæmper med det samme, men gav nogle gode råd så vi kunne "overleve" natten over. Næste formiddag kom en venlig og dygtig mand, som tog sig tid til ordentligt at finde ud af hvad problemet var, og løst opgaven fint. Så jeg har kun gode ting at sige om servicen Rentokil og dets flinke mand udførte.

Johnni Bjørk-Hansen

mere end et år siden

Det er 14 dage siden jeg bestilte dem, og i Torsdags skulle der være kommet en og sprøjte mod lopper. Da han ikke var kommet 45 min efter han skulle, ringede jeg til firmaet for at høre hvad der sker. Jeg får at vide at ham der skulle komme var blevet syg og kunne ikke komme,og at han ikke havde givet besked til firmaet at han havde en aftale med mig. De ville prøve at finde en anden som kunne komme om fredagen med igen uden held. Jeg ringer til dem igen fredag for at høre hvad status er og får at vide at ham der skulle komme ud til mig kom på arbejde igen mandag og ville ringe til mig.
Da klokken var 15:30 og han ikke havde ringet ringede jeg igen til firmaet og blev stillet om til teknikkeren som ikke viste at han skulle ringe til mig, nu kommer han så på fredag.
Jeg syntes det er for dårligt at vi skal vente så lang tid og at de ikke har mere styr på deres forretning.

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

7010271070 10 27 107010 271070 102 710