Om firmaet

Hvem er Vi? Hos RepPhone reparerer vi din iPhone, iPad, Mac, Samsung,Huawei og andre Smartphones i Århus, hvor god kundeservice går hånd i hånd med reservedele af høj kvalitet. Vi har stor praktisk erfaring og viden med i...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
51 26 26...
Adresse

Skelagervej 5

8200 Aarhus N

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Hvem er Vi? Hos RepPhone reparerer vi din iPhone, iPad, Mac, Samsung,Huawei og andre Smartphones i Århus, hvor god kundeservice går hånd i hånd med reservedele af høj kvalitet. Vi har stor praktisk erfaring og viden med i bagagen, hvilket er din sikkerhed for et korrekt og langtidsholdbart resultat – ja, faktisk er vores værksted topprofessionelt med det udstyr, der sikrer den mest effektive reparation, så du hurtigt er videre igen. Skal vi hjælpe dig med din iPhone reparation her i Århus? Så kig direkte ind i vores butik Når du kommer ind i butikken med din telefon, bestræber vi os altid på at udføre reparationen på under 45 minutter. Du kan selvfølgelig også ringe til os på (+45) 51 26 26 17 og bestille en tid. Uanset hvad sørger vi for problemfrit computer-, og smartphone- eller iPhone reparation i Århus!

Bedømmelser

O

Oz

Mere end et år siden

Ben ozcan

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Repphone v/Ôzcan Duman O

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Repphone v/Ôzcan Duman O findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Repphone v/ôzcan Duman O

CVR-nr:

34418098

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

951200 Reparation af kommunikationsudstyr

Startdato:

15-05-2012

Ledelse/Administration
Özcan Duman O

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

51262617

51 26 26 17

5126 2617

51 262 617