Om Revisionsfirmaet Jan Kristensen, Reg. Rev. ApS

Revisionsfirmaet Jan Kristensen beskæftiger i alt otte medarbejdere med forskellig relevant uddannelse og erfaring. Vi kan tilbyde fordelene ved det lille firma med den personlige kontakt og engagement, og der er altid nogen, der tager telefonen og kan hjælpe dig videre, når en sag kræver det. Vi lægger vægt på at give vore kunder en god service og en professionel og individuel rådgivning på et fagligt højt niveau til konkurrencedygtige priser.

Om vore ydelser

For kunder, der hovedsaglig er selskaber og selvstændige erhvervsdrivende indenfor handel, liberale erhverv og produktion, udfører vi opgaver inden for hovedområderne:

Regnskabsudarbejdelse

Udarbejdelse af årsrapporter samt indkomst- og formueopgørelser til brug overfor myndigheder og kreditgivere. Udarbejdelse af perioderegnskaber efter virksomhedens behov.

Revision

For aktie- og anpartsselskaber, der efter lovgivningen skal have deres årsrapport revideret af en offentligt godkendt revisor, udfører vi revisionen. Også for foreninger og andre, der ønsker årsrapporten revideret, udfører vi revision.

Skat

Opgørelse af skattepligtig indkomst samt udarbejdelse af selvangivelser. Optimal skatteplanlægning, herunder anvendelse af virksomhedsordningen/kapitalafkastordningen for selvstændige erhvervsdrivende, hvis det er fordelagtigt. Beregning af skattemæssige konsekvenser. Assistance ved besvarelse af henvendelser fra skattemyndighederne og ved skattesager.

Bogføring

Edb-bogføring for virksomheder. Assistance for virksomheder i forbindelse med virksomhedens egen bogføring, herunder hjælp til kontoplaner og afstemning.

Lønadministration

Budgettering

Udarbejdelse af budgetter.

Projektregnskaber

Revision af projektregnskaber, hvor fx tilskudsgiver/myndighed kræver revision.

Rådgivning, herunder assistance ved opstart og omstruktureringer

Skattemæssig og økonomisk rådgivning. Herunder fx rådgivning ved start af virksomhed, beslutning om selskabsform, virksomhedsomdannelse, omstrukturering og rationalisering. Stiftelse af aktie-, anparts- og iværksætterselskaber. Forhandlinger med bank, skattemyndigheder og andre relevante myndigheder mv.

Revisionsfirmaet Jan Kristensen, Reg. Rev. ApS' valgte links

Revisionsfirmaet Jan Kristensen, Reg. Rev. ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnREVISIONSFIRMAET JAN KRISTENSEN, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:24-06-2013
CVR-nr:35383646
Selskabskapital500000
Omsætning-
NACE-branche692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Ledelse/Administration

Jan Schmidt KristensenDirektør
Jan Schmidt KristensenStifter