Revisionsfirmaet Jan Kristensen logo

Revisionsfirmaet Jan Kristensen

Om firmaet

Revisionsfirmaet Jan Kristensen beskæftiger i alt otte medarbejdere med forskellig relevant uddannelse og erfaring. Vi kan tilbyde fordelene ved det lille firma med den personlige kontakt og engagement, og der er altid nogen,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 22 72...
Adresse

Transformervej 29

2860 Søborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Revisionsfirmaet Jan Kristensen beskæftiger i alt otte medarbejdere med forskellig relevant uddannelse og erfaring. Vi kan tilbyde fordelene ved det lille firma med den personlige kontakt og engagement, og der er altid nogen, der tager telefonen og kan hjælpe dig videre, når en sag kræver det. Vi lægger vægt på at give vore kunder en god service og en professionel og individuel rådgivning på et fagligt højt niveau til konkurrencedygtige priser.

Om vore ydelser

For kunder, der hovedsaglig er selskaber og selvstændige erhvervsdrivende indenfor handel, liberale erhverv og produktion, udfører vi opgaver inden for hovedområderne:

Regnskabsudarbejdelse

Udarbejdelse af årsrapporter samt indkomst- og formueopgørelser til brug overfor myndigheder og kreditgivere. Udarbejdelse af perioderegnskaber efter virksomhedens behov.

Revision

For aktie- og anpartsselskaber, der efter lovgivningen skal have deres årsrapport revideret af en offentligt godkendt revisor, udfører vi revisionen. Også for foreninger og andre, der ønsker årsrapporten revideret, udfører vi revision.

Skat

Opgørelse af skattepligtig indkomst samt udarbejdelse af selvangivelser. Optimal skatteplanlægning, herunder anvendelse af virksomhedsordningen/kapitalafkastordningen for selvstændige erhvervsdrivende, hvis det er fordelagtigt. Beregning af skattemæssige konsekvenser. Assistance ved besvarelse af henvendelser fra skattemyndighederne og ved skattesager.

Bogføring

Edb-bogføring for virksomheder. Assistance for virksomheder i forbindelse med virksomhedens egen bogføring, herunder hjælp til kontoplaner og afstemning.

Lønadministration

Budgettering

Udarbejdelse af budgetter.

Projektregnskaber

Revision af projektregnskaber, hvor fx tilskudsgiver/myndighed kræver revision.

Rådgivning, herunder assistance ved opstart og omstruktureringer

Skattemæssig og økonomisk rådgivning. Herunder fx rådgivning ved start af virksomhed, beslutning om selskabsform, virksomhedsomdannelse, omstrukturering og rationalisering. Stiftelse af aktie-, anparts- og iværksætterselskaber. Forhandlinger med bank, skattemyndigheder og andre relevante myndigheder mv.

Revisionsfirmaet Jan Kristensens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Revisionsfirmaet Jan Kristensen

Omsætning

5 328 tkr

Afkastningsgrad

43.33 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Revisionsfirmaet Jan Kristensen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

REVISIONSFIRMAET JAN KRISTENSEN, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB

CVR-nr:

35383646

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Startdato:

24-06-2013

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

70227236

70 22 72 36

7022 7236

70 227 236