Se på kort

ridelejr 

gav 9 virksomheder i dette område

Petersminde Ridecenter V/Alex og Inge Birksted

Åbent

Skamstrupvej 20B4440 Mørkøv
logo

Petersminde Rideklub er et ridecenter, perfekt beliggende i det naturskønne Nordvest Sjælland, hvor vi til daglig driver rideskole og i skolesommerferien afholder ridelejr. Vi har bl.a. et ridehus, udendørs ridebaner, tilskuerplads, sadelrum, rytterstue samt en rar lys stald forsvarligt indrettet for alle med bred staldgang, skydedøre mv. Vi tilbyder vores medlemmer mange spændende arrangementer i løbet at året, herunder ridestævner, ridelejr, tilridning, eneundervisning m.m.

Hylke Ridecenter v/Lærke Rikskov

Åbent

Hylkevej 468660 Skanderborg
logo

Opstaldning, parter, ridning og STU – samt flotte stalde, folde og ridebaner. Midt i den dejlige landsby Hylke tæt ved Skanderborg. Velkommen til det nye Hylke Ridecenter.

Amagervoksenridetur

Kongelundsvej 5892791 Dragør
logo

Vi tilbyder leje af heste til rideture for både nybegyndere og øvede ryttere i vores skønne omgivelser i Naturreservat Amager, Sydvestpynten og Kongelundsskoven. Herudover har vi også andre tilbud, såsom ponytrækture. I perioder arrangerer vi halv- og heldagsture, ridning og overnatning i naturen samt ridelejr for børn og voksne. Mødested: Kongelundsvej 589.

Midtjysk Ridecenter v/ Hanne Hellmers

Bødkersmindevej 88620 Kjellerup

Engtoft Hestepension & Rideskole

Himlingøje Bygade 114652 Hårlev

Enghøjs Ponyclub - Ridelejr

(5)

Røsnæsvej 4484400 Kalundborg

Erritsøgaard Ridecenter

(3)

Bytoften 87000 Fredericia

Jonstrupgårdens Rideskole

Jonstrupvej 3A4320 Lejre

Georgia Horses ApS

Vedtoftevej 495620 Glamsbjerg