Om Ristorante Italiano Pompei

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Lignende virksomheder i nærheden

433 mExpress Pizzaria ApS

Express Pizzaria ApS

2.7 kmMos Pizza

Mos Pizza

3.9 km

Vanløse Pizzaria

4.2 kmDilis

Dilis

Ristorante Italiano Pompei, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnPOMPEI ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:01-03-2004
CVR-nr:27637752
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche561010 Restauranter

Ledelse/Administration

Gazi BeadiniStifter
Abas RistemiStifter

Bedømmelser om Ristorante Italiano Pompei

Magnus.

mere end et år siden

Da ingen har anmeldt denne resturant endnu kommer jeg med en længere andmeldelse.

Min veninde og jeg kommer ind på Italiano Pompei, vi bliver tilbudt bord og vælger at sidde indenfor. Fra det bord vi sidder ved, kan man se lige ind til køkkenet, hvor pizzaerne bliver bagt i stenovnen, der er stille Italiensk musik i baggrunden, der er dækket op med staring lys, på væggende hænger der krydderier og i den lille bar er der en masse forskellig slags vin, alt dette er med til at give en god Italiensk stemning.
Det første jeg lagde mærke til var tjenernes høje humør (som gav sig til kende med høj latter på italiensk), de lavede sjov med hinanden og var friske og sjove over for kunderne, især over for os da de fandt os meget romantiske og tjeneren begyndte under betjeningen at hjælpe på classisk wingman style der skal hjælpe med at score en tøs.
(han kunne jo ikke vide vi bare var venner).

Vi bestilte begge pizza og imens vi ventede blev der severet lidt frisk hjemmebagt brød (som iøvrigt smagte rigtig godt) og vi fik vores drikke varer. Efter ca. 10 min. kunne vi se vores pizzaer komme ud af ovnen og maden var serveret. Pizzaen er den bedste jeg nogensinde har fået i Danmark
(den hed i øvrigt "Salami" nr 85 såvidt jeg husker)
Jeg betalte for os og vi kunne mætte og tilfredse forlade Italino Pompei.
Så hvis du kan lide den originale italienske pizza med tynd bund og sjove, flinke tjenere med højt humør i Italienske omgivelser så kan jeg klart anbefale Italieno Pompai.

Ps. Perfekt sted til første date.

Pss. Det er nok en god ide at kunne tale noget engelsk da de fleste af tjenerne, taler et sjovt italiensk-engelsk sprog.