Om Ross Køreskole

Det skal være sjovt, trygt og lærerigt at tage sit kørekort, så leder du efter en køreskole på Fyn som også tilbyder trailerkørekort, er Ross Køreskole i Odense det helt rigtige valg. Vi lægger stor vægt på service, tryghed og faglighed og har stor erfaring inden for færdselssikkerhed, undervisning samt drift af uddannelsescenter, så du får de bedste forudsætninger for at erhverve dig et kørekort hos din køreskole i Odense.

Tag kørekort aften og weekend

Vi tilbyder en bred vifte af uddannelser som kørekort til personbil B, kørekort til stor trailer B/E samt generhvervelse af kørekort til personbil B. Vores undervisning finder sted centralt i Odense og kan tilrettelægges efter dine behov, så du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af denne. Derfor har du mulighed for at tage dit kørekort uden for normal arbejdstid, så du aften og weekend kan fokusere på undervisningen uden at skulle holde fri fra jobbet eller få fravær på studiet. Ligeledes udbyder vores kørelærere i Odense et lynkursus til kørekort, hvor du kan få din førerret eller udvidelser hertil på en weekend.

Din køreskole på Fyn

Med vores brede erfaring som køreskole i Odense giver vi dig den viden, der gør det muligt for dig at sætte dig bag rattet og komme ud på vejene. Vores kompetente kørelærere i Odense og fleksible undervisning gør det enkelt at tage et kørekort og uanset dine behov, har vi en løsning til dig, der leder efter en køreskole i Odense.

Læs mere om vores forskellige uddannelser herunder pris og indhold og tilmeld dig let det kursus, som matcher dine ønsker til kørekortet. Har du spørgsmål til erhvervelse af kørekort i Odense eller vores andre services, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 51 90 22 70 eller [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i gang med dit kørekort eller udvidelser hertil.

Trailerkørekort Odense

Har du erhvervet et kørekort til personbil B, og drømmer du om at erhverve et trailerkørekort Odense til privat brug, eller er det nødvendigt at udvide dit kørekort i forhold til dit arbejde, tilbyder vi hos Ross Køreskole B/E kørekort til stor trailer.

Et trailerkørekort til stor trailer B/E giver dig stor frihed og gør det let at transportere gods og køre med større vogntog, end hvad er muligt med et almindeligt kørekort B og udvidelsen kategori B+. Samtidig forbedrer du ved erhvervelse af et trailerkørekort Odense dine køreegenskaber og bliver en bedre bilist. Med vores brede erfaring, målrettede undervisning og grundige træning er du godt rustet til sikkert at færdes på vejene med påhængsvogn

Billedgalleri

  • Ross Køreskole Køreskole, Odense - 1
  • Ross Køreskole Køreskole, Odense - 2
  • Ross Køreskole Køreskole, Odense - 3

Ross Køreskole, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnROSS KØRESKOLE
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-09-2019
CVR-nr:40731024
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche855300 Køreskoler

Ledelse/Administration

Martin Ross SøbergFuldt ansvarlig deltager

Kategorier

Alternative nummerformater

5190227051 90 22 705190 227051 902 270