Om firmaet

Det skal være sjovt, trygt og lærerigt at tage sit kørekort, så leder du efter en køreskole på Fyn som også tilbyder trailerkørekort, er Ross Køreskole i Odense det helt rigtige valg. Vi lægger stor vægt på service, tryghed og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
51 90 22...
Adresse

Agerhønevænget 19

5270 Odense N

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Det skal være sjovt, trygt og lærerigt at tage sit kørekort, så leder du efter en køreskole på Fyn som også tilbyder trailerkørekort, er Ross Køreskole i Odense det helt rigtige valg. Vi lægger stor vægt på service, tryghed og faglighed og har stor erfaring inden for færdselssikkerhed, undervisning samt drift af uddannelsescenter, så du får de bedste forudsætninger for at erhverve dig et kørekort hos din køreskole i Odense.

Tag kørekort aften og weekend

Vi tilbyder en bred vifte af uddannelser som kørekort til personbil B, kørekort til stor trailer B/E samt generhvervelse af kørekort til personbil B. Vores undervisning finder sted centralt i Odense og kan tilrettelægges efter dine behov, så du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af denne. Derfor har du mulighed for at tage dit kørekort uden for normal arbejdstid, så du aften og weekend kan fokusere på undervisningen uden at skulle holde fri fra jobbet eller få fravær på studiet. Ligeledes udbyder vores kørelærere i Odense et lynkursus til kørekort, hvor du kan få din førerret eller udvidelser hertil på en weekend.

Din køreskole på Fyn

Med vores brede erfaring som køreskole i Odense giver vi dig den viden, der gør det muligt for dig at sætte dig bag rattet og komme ud på vejene. Vores kompetente kørelærere i Odense og fleksible undervisning gør det enkelt at tage et kørekort og uanset dine behov, har vi en løsning til dig, der leder efter en køreskole i Odense.

Læs mere om vores forskellige uddannelser herunder pris og indhold og tilmeld dig let det kursus, som matcher dine ønsker til kørekortet. Har du spørgsmål til erhvervelse af kørekort i Odense eller vores andre services, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 51 90 22 70 eller mrs@ross-koreskole.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i gang med dit kørekort eller udvidelser hertil.

Trailerkørekort Odense

Har du erhvervet et kørekort til personbil B, og drømmer du om at erhverve et trailerkørekort Odense til privat brug, eller er det nødvendigt at udvide dit kørekort i forhold til dit arbejde, tilbyder vi hos Ross Køreskole B/E kørekort til stor trailer.

Et trailerkørekort til stor trailer B/E giver dig stor frihed og gør det let at transportere gods og køre med større vogntog, end hvad er muligt med et almindeligt kørekort B og udvidelsen kategori B+. Samtidig forbedrer du ved erhvervelse af et trailerkørekort Odense dine køreegenskaber og bliver en bedre bilist. Med vores brede erfaring, målrettede undervisning og grundige træning er du godt rustet til sikkert at færdes på vejene med påhængsvogn

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ross Køreskole

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ross Køreskole findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ROSS KØRESKOLE

CVR-nr:

40731024

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

855300 Køreskoler

Startdato:

01-09-2019

Ledelse/Administration
Martin Ross Søberg

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

51902270

51 90 22 70

5190 2270

51 902 270