Se på kort

rottefælder 

gav 27 virksomheder i dette område

Rottefælden

Caroline Amalie Vej 265700 Svendborg

Rottefælden

Ramsherred 15700 Svendborg

Henning's Kloakrens A/S - Adsbøl

Åbent

(3.67)

Svalehøjvej 133650 Ølstykke
logo

HAR KLOAKKEN FÅET EN PROP - SÅ RING HENNING OP. Kloakken passer ikke sig selv. Vedligeholdelse af kloakken er uhyre vigtigt, såfremt man vil undgå "forstoppelse" og vand i kælderen. Vi kan tilbyde serviceabonnement på Deres kloak , som omfatter gennemspuling og oprensning af brønde.Har De særlige installationer, såsom fedtudskillere, pumpebrønde, olie-og benzinudskillere eller en anden form for højvandslukkere kan vi også tilbyde vores hjælp på dette område omfattende tømning og kontrol.

Pp Entreprenøren

Fjordvej 47870 Roslev
logo

Hos PP Entreprenøren tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Øland's Kloakmester ApS

Godthåbsvej 662000 Frederiksberg
logo

Står du og mangler en kloakmester eller fagperson, der kan hjælpe dig med dine kloakproblemer? Hos Ølands Kloakmester står vi klar til at hjælpe. Vi har erfaringen og ekspertisen til at klare en bred vifte af opgaver inden for kloakområdet. Står du og mangler kompetente fagfolk, der kan sikre dig et ordentligt resultat? Kontakt Ølands Kloakmester

Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS

Støvringgårdvej 508930 Randers Nø
logo

Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS er startet i 2007. Jeg har over 20 års erfaring og har et bredt spektrum af kompetencer der sikrer at du som kunde får den bedste service. Jeg servicere mine kunder på et højt og professionelt plan. Kontakt mig for uforpligtende tilbud på alt inden for byggeri og anlægsopgaver.

MyreExpressen Kolding ApS

Lukket

Bjergbyvej 466000 Kolding
logo

Bekæmper skadedyr for erhverv og private.

Kloakmester Gustavsen ApS

Lukket

Amtsvejen 338930 Randers Nø
logo

Kloakmester Gustavsen ApS tilbyder alle former for entreprenør arbejde. Primært udført med Rendegraver og minigraver. Se min firmaprofil på Facebook. Er medlem af Byg garanti, en del af Dansk byggeri.

Kg. Mark ApS - Linde Maskinstation

Åbent

Lindevej 108981 Spentrup
logo

Vi ønsker at være en seriøs og troværdig samarbejdspartner, hvor vi leverer en god service af bedste kvalitet til vore kunder. Vi ønsker at give alle kunder nye som gamle en god oplevelse ved ethvert udført stykke arbejde, hvor vi leverer den aftalte ydelse til aftalt tid og pris. Der er travlt på Linde maskinstation men der er altid plads til nye gode kunder små som store, og der er kaffe på kanden, så ring eller kom forbi til en lille snak om netop dit stykke arbejde.

Rovfluen ApS

Lukket

Christianshøjvej 337442 Engesvang
logo

Rovfluen ApS er mangeårig specialist i bekæmpelse af stuefluer/staldfluer. Vores kerneprodukter er nyttedyrene rovfluer og snyltehvepse, men forhandler også et bredt sortiment af udendørs fluefangere, hygieniske elektriske fluefangere til restauranter, boliger med videre samt kemiske bekæmpelsesmidler mod fluer, hvepse, dræbersnegle, muldvarper, mus med flere.

Kloak Ekspressen ApS

Åbent

Ølandsvej 18800 Viborg
logo

Velkommen til Kloak Ekspressen. Vi bestræber os på at være de bedste #nl#indenfor vores felt og yder ALTID en god kundeservice. #nl# #nl#Vi arbejder med alt indenfor kloak, udlejning af maskiner, gartnerarbejde, #nl#entreprenørarbejde og snerydning (Indenfor Viborg byskilt).

Grundvad Maskinstation ApS

Åbent

Bakken 127860 Spøttrup
logo

Hos Grundvad Maskinstation ApS tilbyder vi kloakservice til private og erhverv, snitning og presning af halm og bigballer, entrepenørarbejde, belægingsopgaver samt rende- og minigraver mm. Kontakt os gerne ved interesse eller hvis der ønskes yderligere information.

A/S Mortalin

Bråbyvej 764690 Haslev

A/S Mortalin

Langdalsvej 758220 Brabrand

Lyngholm Kloak A/S

Åbent

Avedøreholmen 582650 Hvidovre

Anticimex A/S

Lukket

Baldersbækvej 24, 1. sal.2635 Ishøj

Wisecon A/S

Skovgårdsvej 23E3200 Helsinge

Albert Kristensen ApS

Trappehavevej 65700 Svendborg

Djursland Kloak-Service ApS

Abildgårdsvej 108570 Trustrup

Joma Skadedyr

Åbent

Chr Winthers Vej 227500 Holstebro

Svendborg Kommune

Lukket

Ramsherred 55700 Svendborg

Peter Meyer A/S

Foldagervej 74623 Lille Skensved

Svend E. Madsen A/S

Lukket

(5)

Baldersvej 88850 Bjerringbro

Svendborg Sommerrevy Rottefældens Venner

Herluf Trolles Vej 175700 Svendborg

BaggårdTeatret (i Rottefælden)

Caroline Amalie Vej 265700 Svendborg