Se på kort

rustbekæmpelse 

gav 8 virksomheder i dette område

Hjørring Rustbeskyttelse og Polercenter A/S

Åbent

Ærøvej 199800 Hjørring
logo

Hos Hjørring Rustbeskyttelse finder De kun specialister, som er veluddannede til at rustbeskytte og pleje Deres bil. En velplejet bil giver dem rigtig tryghed og skaber respekt hos Deres omgivelser. Med en velplejet bil kan de trygt se både færdselskontrol og behandler i øjnene.

Lemvig Anti-Rust ApS

Åbent

Transportvej 17620 Lemvig
logo

Rust sker, når fugtig luft kommer i kontakt med metal. Fugt blødgør almindelig maling og arbejder sig ned til det rå metal. Rust dannes, hvilket resulterer i, at metallet nedbrydes. Nye biler bør rustbeskyttet. Behandlingen kan foretages hele året rundt og bør efterkontrolleres hvert 2. år. Anbefales også til galvaniserede biler. Undersøgelser viser, at galvanisering(forzinkning) ikke er lig med garanti mod rust.

Randers Pavacenter ApS

Åbent

Eriksvej 1A8960 Randers Sø
logo

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning angående, hvilken behandling der vil være bedst for netop din bil og dens behov. Hos PAVA Randers er vores professionelle specialister uddannede og har specialviden indenfor rust, og kan derfor altid give dig den korrekte vejledning. Derfor kan du altid være sikker på, at din bil er i trygge hænder hos PAVA Randers.

Corrpro A/S - Dinitrol Danmark

Industrivej 51D, st. sal. th4000 Roskilde

Farsø PavaCenter A/S

Åbent

Fragtrupvej 229640 Farsø

Tåstrup Pava Center A/S

Malervej 82630 Taastrup

Dinitrol Center Risskov

Åbent

(5)

Åkrogs Strandvej 49E8240 Risskov

Ringkøbing Undervognscenter ApS

Åbent

(5)

Nybodalen 17500 Holstebro