Se på kort

såler og indlæg 

gav 32 virksomheder i dette område

Zjoos

Åbent

Torvet 93730 Nexø
logo

Hos zjoos handler det om dig, som elsker sko. Vi ved godt, at sko ikke bare er sko. Ligesom vi ved, at man aldrig kan få et par for meget - hvad enten det hedder stiletter, ballerinaer, sandaler eller støvletter. Det er helt i orden at elske flere. Vi har altid et bredt udvalg af de lækre mærkevarer og vores egne spændende mærker. Vi har sko, der passer til dig. Det samme gælder selvfølgelig for resten af familien.

Ortopædisk Håndskomageri Åbyhøj ApS

Åbent

(5)

Silkeborgvej 2358230 Åbyhøj
logo

Ortopædisk Håndskomageri er specialister i individuelle løsninger efter mål, og har en bred vifte af løsnings muligheder: Ortopædisk fodtøj, bandager og fodindlæg. Ortopædiske tilretninger af fabriksfodtøj. Reparation af alt øvrigt fodtøj. Andet sortiment: Salg af specielt fabriksfodtøj, salg af skocreme, snørebånd m.v.

Ortopædskomageren Viborg

Åbent

Gravene 398800 Viborg
logo

Ortopædskomager Robert Hansen er specialist i at lave ortopædisk fodtøj, indlæg, såler, ændringer m.m. Ring for yderligere information.

Ortopædisk Håndskomageri Randers ApS

Åbent

Bøsbrovej 1A8940 Randers Sv
logo

Vi er et moderne firma med over 35 års erfaring og har kun fagligt dygtige/engagerede medarbejdere.Vores job er at levere tidssvarende individuel ortopædisk fodtøj af høj kvalitet og stor værdi for brugerne.Vi har igennem alle årene haft samarbejde med statsautoriserede fodterapeuter og senest også med Steno afdelingerne på hospitalerne.Vi er specialister i individuelle løsninger efter mål, og har en bred vifte af løsnings muligheder indenfor Ortopædisk fodtøj, bandager og fodindlæg.

Klinik for Fodterapi v/ Pia Ladefoged

Åbent

Søndergade 11A8500 Grenaa
logo

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror. Vi er 5 behandlere på klinikken og som statsautoriserede fodterapeuter, kan vi hjælpe dig med at holde en god fodsundhed. Vi tilbyder konsultation efter aftale og er også udekørende fodterapeuter.

Østerbro Fodterapi v/Annette Maack

Vennemindevej 382100 København Ø
logo

Hos Østerbro Fodterapi kan du trygt læne dig tilbage i stolen og tage en velfortjent pause fra hverdagen, mens dine fødder får den opmærksomhed, de fortjener. Du kan vælge at få en klassisk fodbehandling, hvor komfort og æstetik er i højsædet. Det er en god måde at holde fødderne sunde og samtidig forebygge fodproblemer. Du kan også vælge en udvidet behandling, der – ud over velvære – fokuserer på lidelser eller mere tidskrævende områder. Du kan trygt lægge dine fødder i mine hænder.

Hanne's Fodklinik I/S

Åbent

Fuglevænget 49500 Hobro
logo

I Hanne’s Fodklinik har vi som kerneydelse at tilbyde vores kunder den bedste fodbehandling på højt fagligt niveau – altid med kundens ønsker og behov for øje.Vi behandler diverse fodrelaterede lidelser, samt giver vores kunder følelsen af velvære.Vi har specialiseret os i kompressions- og støttestrømper, så du får lige netop den strømpe, der passer til dig, både behandlingsmæssigt og synsmæssigt, så du fremover føler dig godt tilpas, selvom du skal have en behandlerstrømpe på.

Bajlum Terapi & Fodpleje

Åbent

Høgevej 267620 Lemvig
logo

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og tilbyder samtaleterapi. Desuden er jeg lægeeksamineret fodplejer og tilbyder professionel fodbehandling samt vejledning og forebyggelse af fodproblemer. Jeg sætter dine fødder i centrum, og stræber efter at yde den bedste og mest optimale fodbehandling med fokus på dine behov. Fodproblemer kan resultere i en forkert holdning, og danne grundlag for mange lidelser. Min fodpleje vil forebygge og afhjælpe disse gener.

Tårup Klinik For Fodterapi v/Linda Rindal

Lukket

Tårupvej 298963 Auning
logo

Få hjælp til at holde dine fødder og negle sunde .Professionel behandling og vejledning.Find roen og nyd en behandling i vores skønne klinik i den hyggelige landsby tårup . 3 km fra Auning .Vi byder gerne en kop kaffe , samt har fleksible åbningstider. kig ind eller ring allerede idag .

Skokongen Frost

Lukket

Thodesvej 169900 Frederikshavn
logo

Hos Skokongen Frost har vi alle slags sko - nok Danmarks billigste, egen import, masser af sko tøj mv. Derfor er vi til dig, som elsker sko. En sko er meget mere end en sko - det lever vi efter hos os. Man kan aldrig få et par for meget - hvad enten det hedder stiletter, ballerinaer, sandaler eller støvletter. Det er i orden at elske flere. Vi har et bredt udvalg. Vi har derfor sko, som passer til dig. Det samme gælder selvfølgelig for resten af familien.

Fodhûzet

Åbent

(5)

Aasen 7, st. sal. th3730 Nexø
logo

Fodhuzet - Vi tilbyder: Fodplejeklinik, fiskespa, gellak på hænder og fødder samt akupressurmassage. Kontakt os for yderligere informationer.

Autoriserede Fysioterapeuter Langå Sundhedscenter ApS

Åbent

Fælledvej 18870 Langå
logo

Langå Sundhedscenter er dit lokale center, hvor du kan komme og modtage professionelle behandlinger, deltage i vores forskellige holdtilbud eller træne individuelt. Vi har fysioterapien i fokus i stort set alt, hvad vi gør og det sikrer dig en professionel behandling hver gang. I klinikken lægger vi stor vægt på den personlige kontakt og en længerevarende relation. Vi tilpasser de forskellige behandlinger og forløb til lige præcis dét, som du har brug for.

Sahva A/S

Blytækkervej 19000 Aalborg

Sahva A/S

Klosterstræde 164800 Nykøbing F

Sahva A/S

Ellehammersvej 3B6000 Kolding

Sahva A/S

Sommervej 23A, st. sal.8210 Aarhus V

Filskov Fodpleje

Skovbrynet 57330 Brande

Sahva A/S

Nordre Farimagsvej 164700 Næstved

Fod På Fødder

Vestergade 515970 Ærøskøbing

Klinik For Fodterapi v/ Kia Remond

Åbent

(4)

Strandboulevarden 742100 København Ø

Fynske Special Sko

Vesterskovvej 85792 Årslev

Skomageren v/ Lene Hansen

Åbent

(5)

Storgade 48A4180 Sorø

Bandageriet A/S

Huginsvej 13400 Hillerød

Ortopædisk Håndskomageri

Lukket

Småkærvej 366100 Haderslev

Holger Hansen Sko ApS

Bredgade 84000 Roskilde