Se på kort
Vestergade 207700 Thisted

Vi sælger moderne fodtøj, som er bekvemt og godt for fødderne. Kig forbi - vi har sikkert noget, der passer til dig.

Algade 227900 Nykøbing M

Vi sælger moderne fodtøj, som er bekvemt og godt for fødderne. Kig forbi - vi har sikkert noget, der passer til dig.

Danmarksgade 206700 Esbjerg

Velkommen til Ortopædisk håndskomageri v/Conny Guldbæk og Statsautoriseret Fodterapeut Udo Rolschau. Ortopædisk håndskomageri tilbyder kvalitetssko, der laves fra bunden. På vores hjemmeside kan du læse lidt om os og hvad vi tilbyder!

Kongegade 13, st. sal., st. sal.5800 Nyborg

Vi har altid et bredt udvalg af sko.

Lyngby Torv 112800 Kongens Lyngby

Sunde Sko er en butik under fodterapeuterne på Lyngby Torv, hvor du og dit barn kan få hjælp til at finde sko med den rigtige pasform til netop jeres fødder. Vores sko er udvalgt af fodterapeuter og vores personale er oplært af fodterapeuter. Vores børneafdeling er et hyggeligt og trygt sted for børn og forældre, vi har en god atmosfære og et akvarium der underholder børnene i ventetiden.

Hørsholm Midtpunkt 1412970 Hørsholm

Hos Sko og Nøgleservice kan vi hjælpe dig med lidt af hvert. Vi kan fx reparere dine sko eller kopiere en nøgle for dig – eller andre små praktiske ting, som hurtigt skal klares i hverdagen. Du finder Sko og Nøgleservice på 1. sal i Hørsholm Midtpunkt. Vi har mange års erfaring med alt, hvad vi laver, så du kan være helt tryg, når du afleverer dine ting hos os. Vi garanterer hurtig levering og altid rimelige priser. Vi laver alt, lige fra nedslidte sko til gravering af dørskilt og knivslibning.

Amagerbrogade 153, st. sal. 32300 København S