Se på kort

sæderens 

gav 15 virksomheder i dette område

Køge Bilpleje ApS

Lukket

Foldagervej 14623 Lille Skensved
logo

Hos Køge bilpleje Aps går vi ikke på kompromis med kvalitet.Vi er et ungt team der går op i vores arbejde med liv og sjæl, vi kredser for detaljerne og sikrer vores kunder en ydelse som vi altid er stolte af.Vi har mange års erfaringer i både klargøring, polering og kundepleje.Vi følger udviklingen på området og udfører kun vores arbejde med de bedste produkter på markedet.Hos os kan du få alt fra en luksus vask og støvsugning til en 3 trins polering eller detailing.

Bilpleje-Centret

Lukket

Enghavevej 16950 Ringkøbing
logo

Bilpleje-centret - Alt i bilpleje! Når bilen skal "ligne" en ny, køres den hen til Bilpleje-centret, der har specialiseret sig i at "shine" brugtbiler op fra yderst til inderst siden 1992. Hver dag udsættes din bil for vind og vejr. Din bils lak er sårbar overfor den daglige påvirkning fra syreregn, ultraviolet lys, salt, luftforurening samt bilvask. Vores lakforsegling lægger sig som et diamant-hårdt beskyttende lag på lakkens overflade, der beskytter mod nedbrydelse og små vaskeridser.

Thy Bilplejecenter v/Tommy Sandbæk Kristensen

Kronborgvej 667700 Thisted
logo

Vi har lavet alt i polering på både biler, lastbiler, traktorer, campingvogne og lastbiler (evt. både). Vi forsøger at give dig den bedste oplevelse, du overhovedet kan opnå med dit køretøj, og stiler altid efter høj kvalitet. Her bliver der ikke overladt noget til tilfældighederne, og en bil forlader aldrig værkstedet, før vi er 110% tilfredse!

Rasmussen Trading/NR 7 plus Montage Interiør og Bilpleje v/Niels Rasmussen

Hastrup Bygade 22A4621 Gadstrup
logo

Leverandør af REN køreglæde ... Hold din bil ren og sund, så lever den længere! En perfekt indretning af sin varebil.. lettet din hverdag betydeligt og giver dig overskud til at servicere dine kunder.

LK-Group

Lukket

Smedevej 23480 Fredensborg
logo

LK-Group hjælper med reparation og klargøring af din bil. Vi kan blandt andet tilbyde reparation af skader og forruder via forsikring, gratis lånebil og indvendig klargøring. Kontakt os for yderligere information eller ved interesse.

Easy Steam

Lukket

Stribsig Husevej 18960 Randers Sø

GMY Dæk & Klargøring

Lukket

Niels Bohrs Vej 76000 Kolding

Nordals Bilpleje

Lukket

Spangsmosevej 26430 Nordborg

Kirkebak Bilpleje & Haveservice

Søndervangen 289490 Pandrup

Bilpleje-Centret

Damgårdsvej 86893 Hemmet

Ditte's Bilpleje

Kirkevej 34532 Gislinge

Car Cosmetic

Nybodalen 17500 Holstebro

Jysk Bilvask & Pleje

Hegnet 206715 Esbjerg N

De2bilpleje ApS

(5)

Arresøvej 168240 Risskov

Cars & Care

Lukket

Elmedalsvej 14200 Slagelse