Se på kort

sølvvarer 

gav 29 virksomheder i dette område

Pind J. Design Guldsmedie

Gerritsgade 445700 Svendborg
logo

Pind J. Design Guldsmedie er grundlagt i 1985, med speciale inden for guld- og sølvreparationer samt specialopgaver. Vi har en butik, som ligger i hjertet af Svendborg, hvor vi forhandler et stort udvalg af smykker og ure. Vi har eget guldsmede- og urmagerværksted. Dette giver os mulighed for at yde vores kunder en helt særlig service, både hvad angår reparationer på smykker og ure samt fremstilling af smykker af eget design. Alt kan lade sig gøre, kun fantasien sætter grænser!

Guldsmed Bræmer-Jensen ApS

Torvegade 28900 Randers C
logo

Et smykke til en, du holder af, eller måske en belønning til dig selv, fordi du har nået et mål i dit liv.Guldsmed Bræmer-Jensen giver dig et smukt udvalg af muligheder i omgivelser, der yder smykkerne retfærdighed. Samtidig får du personlig rådgivning fra mennesker med håndværksmæssig indsigt.Hos Bræmer-Jensen forener vi en moderne virksomhed med tre generationers traditioner og viden om guldsmedearbejde.

Lykkes Guld & Sølv

Jernbanegade 236000 Kolding
logo

Lykke's Guld og Sølv har eksisteret siden 1981 og vi fører over 40 forskellige smykke og urmærker. Vi udfører alle former for reparationer samt special opgaver efter dine ønsker, på vores eget værksted. Graveringsopgaver og batteriskifte løser vi også. Vi har landsdækkende bytteservice og er medlem af Smykkekæden og Danmarks Guldsmede og Urmagere.

Guldsmed Keld Olsen A/S

Reberbanegade 32300 København S
logo

Guldsmed Keld Olse forhandler kendte mærker og designer unikke smykker. Vi foretager også alle former for reparationer, uanset om der er tale om arvesmykker eller moderne smykker. Alle vores smykker samt alle reparationer leveres med højeste kvalitet og til yderst konkurrencedygtige priser, da vi kan udføre reparationerne på eget værksted. Besøg vores butik eller køb smykker direkte online i vores webshop. Kig også gerne ind i butikken i Fields 338, på Arne Jacobsens Alle 12, 2300 København S.

Poul Normann

Bispegade 96100 Haderslev

Guldsmed Poul Normann er en guldsmed i hjertet af Haderslev. Vi tilbyder et stort udvalg af smykker og ure for enhver smag.

Mh Mønthandel

Bøgevej 88960 Randers Sø
logo

Hos Mh Mønthandel køber, sælger og vurderer vi alt fra små til meget store samlinger af gamle mønter og sedler samt guld og sølv. Vi befinder os i Assentoft lidt udenfor Randers. Vi kører naturligvis gerne til dig og dækker hele landet, og vi ser frem til at høre fra dig.

Sølvsmed Allan Scharff

Sølvgade 221307 København K
logo

Allan Scharff is one of the few. He successfully bridges being both a classic silversmith, an artist and a designer at once based on a more than 50 years long career. The passion for silver grew of an apprenticeship at Georg Jensen where it only seemed natural to also received an education as silversmith in the danish design tradition. Throughout his career Scharff has been designing for Hans Hansen, Georg Jensen and Holmegaard, where his works have received numerous prizes.

Guldsmed Fredwerk v/ Rikke Schmidt Frederiksen

Adelgade 2 BUTIK8900 Randers C
logo

Guldsmed Rikke Schmidt Frederiksen - håndlavede smykker. Har du en idé til et smykke eller en forespørgsel om en fatteopgave eller reparation er du altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Piercer.dk v/Christel Nydam Adler Gall

(5)

Rugårdsvej 1635210 Odense Nv

Dph Trading v/Jørgen Risager

Løkkegravene 495270 Odense N

Klaus Guldsmed ApS

Store Torv 37700 Thisted

Sct. Mathias Ure-Guld

M.P. Bruuns Gade 258000 Aarhus C

Klaus Rygaard Ure & Smykker ApS

(1)

Hørsholm Midtpunkt 582970 Hørsholm

Sct.Mathias Ure-Guld

Sct. Mathias Centret 3278800 Viborg

RAVHUSET - Copenhagen Amber Museum and Amber Shop

Kongens Nytorv 21050 København K

H. Lynggaard Guld Sølv A/S

Ordrupvej 562920 Charlottenlund

Guldsmed Bent

(5)

Sønder Allé 58000 Aarhus C

Guldsmed T & J Design

Pilevej 244700 Næstved

Dirks Rødovre A/S

Rødovre Centrum 1G, st. sal. 572610 Rødovre

Guld og Grønne Skove ApS

Peter Bangs Vej 762000 Frederiksberg

Guldsmed Boye

Søndergade 36A8000 Aarhus C

Roskilde Mønt- og Frimærkehandel ApS

Algade 284000 Roskilde

Hafnia Coins

Wildersgade 60A, 3. sal. 11408 København K

Rejsby Antik

Sønderrad 16780 Skærbæk

Skjold Antik ApS

Gevninge Bygade 204000 Roskilde