Om firmaet

Er din virksomhed på udkig efter en ny kaffemaskine, så er du landet det rette sted. Hos Sønderjysk Kaffe tilbyder vi nemlig salg af kaffemaskiner, kaffe og tilbehør i Vejle, Fredericia, Kolding og hele Sønderjylland, så du kan...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
24 78 09...
Adresse

Kløvervej 75

6100 Haderslev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Er din virksomhed på udkig efter en ny kaffemaskine, så er du landet det rette sted. Hos Sønderjysk Kaffe tilbyder vi nemlig salg af kaffemaskiner, kaffe og tilbehør i Vejle, Fredericia, Kolding og hele Sønderjylland, så du kan byde dine ansatte og kunder på en god kop kaffe brygget på maskiner af høj kvalitet.

Få glade medarbejdere med god kaffe

Vi ved, hvor vigtigt det er at have mulighed for en god kop kaffe på en arbejdsplads. Faktisk mener vi, at god kaffe kan være medskabende til en bedre dag på arbejdet, uanset om det er en klassisk filterkaffe, en stærk espresso eller en varmende café latte. Derfor tilbyder vi kaffemaskiner af høj kvalitet, der kan møde de forskellige typer af behov, som virksomheder har. Kendetegnende for alle vores maskiner er det, at de er hurtige og brygger kaffe af høj kvalitet

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sønderjysk Kaffe ApS

Omsætning

67 tkr

Afkastningsgrad

-0.66 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sønderjysk Kaffe ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Sønderjysk Kaffe ApS

CVR-nr:

40668659

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

463700 Engroshandel med kaffe, te, kakao og krydderier

471110 Købmænd og døgnkiosker

Startdato:

16-07-2019

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

24780909

24 78 09 09

2478 0909

24 780 909