Om Sørup VVS Service ApS

SØRUP VVS-SERVICE APS har eksisteret siden 1995 og vi er et firma der lægger vægt på hurtig betjening og god kvalitet. Vi kan klare alle VVS-opgaver i måtte have, og vi dækker det meste af Nordjylland. Så hvad end I skal have installeret et fyringsanlæg, have renoveret eller bygget nyt, står vi klar til at hjælpe. Vores erfaring giver dig sikkerhed for et god og tilfredsstillende resultat.

Sørup VVS Service ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Sørup VVS Service ApS VVS-Installatør, Rebild - 1
  • Sørup VVS Service ApS VVS-Installatør, Rebild - 2
  • Sørup VVS Service ApS VVS-Installatør, Rebild - 3

Bedømmelser om Sørup VVS Service ApS

Sabrina Tvedergaard

mere end et år siden

Har fået lavet nyt badeværelse, hvor sørup vvs har lavet gulvvarme og alt vvs arbejde, vi fik nogle gode råd ,som vi fulgte. er meget tilfreds. :-) Sørup vvs får helt klart vores anbefaling .

Rena Johansen

mere end et år siden

Vi er rigtig godt tilfredse med sørup vvs service, vi har fået lavet gulvvarme, jordvarme, og lavet nyt badeværelse. Alt har kørt planmæssigt, og vi har fået en rigtig god behandling, sørup vvs har altid ringet tilbage, når vi har henvendt os.prisnevauet har holdt efter de tilbud vi har fået ,kan kun anbefales.

Erik Madsen

mere end et år siden

Da vi skulle have et stoker fyre gik det rimelig smertefrit. ´Han var ikke særlig hurtig med at komme med tilbuddet. Da skulle jeg allerede der havde hørt alarmklokkerne ringe. Monteringen gik fint han blev der til fyret kørte og at det fungerede Men efterfølgende er han UMULIG at få ud til at servicere, han lovede at komme i en uge hørte ikke en skid fra ham. Jeg ringede den efterfølgende uge og det havde han da helt glemt. Jeg havde et driftstop pga at brandslukningen var started om aftenen d 7/3 og jeg ringede til ham. Det var godt nok noget sent men der var der heller ingen hjælp at få andet end et svar at det var jo ikke et oliefyr jeg havde købt og at det ville ske igen. Jeg kan absolut ikke anbefale ham medmindre at man har oceaner af tid til at vente på at han gider at komme. Nej brug et større firma som har bedre efter service. Jeg er godt nok blevet træt af ham. Godt at man kan kontakte producenten Jens fra Stokergården han er hjælpsom og flink til at hjælpe med at løse problemerne

Kjeld Papsøe Nielsen

mere end et år siden

Super service, god rådgivning, kommer hurtigt ved akutte opgaver, tommel op...

Gregersen

mere end et år siden

Nu har jeg siden uge 33 2012 ventet på at han skulle komme og skifte et par defekte låger på en beholder til mine træpiller men jeg har ikke set skyggen af ham. Det er utroligt så ligeglad han er med sine kunder, jeg har ALDRIG været ude for en så sjofel behandling af nogen. Men nu har jeg solgt fyret og fået et som virker og hvor man kan få en ordentlig service. Fyret han solgte mig var alt for stort til mit hus de viser også at det kun gælder om at få solgt noget uanset om det virker eller ej. Så igen må jeg advare om at bruge ham I fortryder hvis i gør. Manden er totalt håbløs. Han får en stjerne fordi man er nødt til at give ham det

Jan Hesthaven

mere end et år siden

God, hurtig og utrolig serviceminded. Kom længe efter normal fyraften og tilså en vandskade. Kommer altid som aftalt og skulle det ske, at han bliver forsinketkan man være sikker på at blive orienteret. prisen er også i orden. Kan kun anbefale firmaet.