Om S. P. Tømrer & Snedker ApS

SP Tømrer & Snedker udfører både store og små opgaver i hele landet – og både for private og erhverv – og vi laver alt indenfor tømrerarbejde.

Generel beskrivelse

Hos SP Tømrer & Snedker har vi mere end 10 års erfaring i tømrerarbejde. Vi sætter service, håndværk og kvalitet i højsædet, og derfor kan du altid være sikker på, at dit byggeprojekt – uanset størrelse – bliver ført til dørs med din fulde tilfredshed. Vi har en høj faglig stolthed, og vi er først tilfreds, når du er tilfreds. Vi er seriøse omkring vores arbejde, og vores fornemste opgave er at aflevere et projekt til dig, som du kan have glæde af i mange år.

Vi er et lille firma med to tømrermestre og en lærling, og dermed kan du være sikker på, at det altid er en mester, der kommer ud til dit projekt, og vi ser det som en fornem opgave at den tidsplan, vi sammen har lagt, bliver overholdt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Tagarbejde

Tilbygning

Nybygning

Reparation

Renovering

Hos SP Tømrer & Snedker er vores mangeårige erfaring med til at sikre dig både en god service og et godt håndværk til konkurrencedygtige priser.

Vi udfører arbejde indenfor blandt andet tagarbejde, nybygninger, tilbygninger, renovationer og reparationer – der er altså stort set ikke det stykke arbejde, vi ikke kan påtage os – uanset hvor i landet du er.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil forhøre dig om pris eller blot have vejledning.

S. P. Tømrer & Snedker ApS' valgte links

Billedgalleri

  • S. P. Tømrer & Snedker ApS Tømrer, Varde - 1
  • S. P. Tømrer & Snedker ApS Tømrer, Varde - 2
  • S. P. Tømrer & Snedker ApS Tømrer, Varde - 3
  • S. P. Tømrer & Snedker ApS Tømrer, Varde - 4
  • S. P. Tømrer & Snedker ApS Tømrer, Varde - 5
  • S. P. Tømrer & Snedker ApS Tømrer, Varde - 6

Kategorier

Alternative nummerformater

2338188123 38 18 812338 188123 381 881