Om firmaet

Vi yder rådgivning til landbrug og alle andre virksomheder. Vi leverer slagkraftig og nyskabende rådgivning, der har som mål at matche dine behov og forventninger. Du kan få regnskabsmæssig og juridisk bistand og benytte alle...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 21 20...
Adresse

John Tranums Vej 25

6705 Esbjerg Ø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi yder rådgivning til landbrug og alle andre virksomheder. Vi leverer slagkraftig og nyskabende rådgivning, der har som mål at matche dine behov og forventninger. Du kan få regnskabsmæssig og juridisk bistand og benytte alle andre ydelser hos os – også selvom du ikke er landmand! Få et uforpligtende tilbud på rådgivning.

SAGRO er en levende, dynamisk og markedsorienteret rådgivningsvirksomhed, som aldrig står stille. Du vil opleve, at virksomheden er under konstant udvikling og tilpasning.

Men vi har to faste holdepunkter:

Virksomhedens adelsmærke er vores uvildige rådgivning. Det bliver der ikke ændret på. Heller ikke på vores ejerforhold. SAGRO er ejet af landmænd.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

SAGRO

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

410

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra SAGRO findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SAGRO I/S

CVR-nr:

27428843

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

749010 Landbrugskonsulenter

692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Startdato:

01-01-2004

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

70212040

70 21 20 40

7021 2040

70 212 040