Om Sandwich Caféen

Vi har leveret sandwich til det meste af Køge i de sidste 15 år. Det er vi glade og stolte af. Vi gør vores bedste for altid at ha et stortog varieret udvalg af friske sandwich og salater, som bliver lavet mens du venter. Vores brød får vi leveret fra den lokale bager hver morgen, og vores råvarer er for så vidt muligt hjemmegjorte. Så kig ind, eller ring i forvejen, så er din mad klar når du kommer.

Lidt om Sandwich cafeen

En lang historie – meget kort

I 2002 valgte jeg at åbne en lille sandwichbiks i en baggård i hjertet af

Køge.

Jeg ville lave smagfuld, mættende, frisk og billig frokost til Køgenserne. Måske en smule dristigt og naivt af en guldsmed, uden den store erfaring med mad. Og der var da også dem, som mente, at jeg var blevet skør…

Nok var de første mange år benhårde, og op ad bakke, men tænk – Køge tog os til sig og vi er nu en besætning på 15 medarbejdere til at klargøre og smøre de 8-10.000 sandwich og salater, som ryger over disken hver måned.

Jeg undrer mig til tider over, at så mange kunder finder vej ind i vores lille gård, men er samtidig dybt taknemlig for at de gør. Ellers kunne jeg jo ikke hver dag glædes over at være en del af, at holde gang i køge og ikke mindst over at møde ind på arbejde med mit virkelig skønne (skøre) og engagerede personale.

Efter kunders udtalelser er grunden til vores stadige succes, et stort og varieret udvalg af både sandwich og salat, friske råvarer, fornuftige priser og bestemt ikke mindst et effektivt, kompetent og imødekommende personale.

Et stort tak til alle jer, tidligere som nuværende, ansatte for at ha gjort Sandwich-Cafeen til virkelighed og en kæmpe tak til jer trofaste kunder, som vi sjovt nok heller ikke ku ha gjort det uden.

Jeg ved alligevel ikke, hvad jeg ellers skal finde på, så tror bare jeg tar 10-15 år mere i selskab med den lille Sandwichbiks.

Sandwich Caféens valgte links

Billedgalleri

  • Sandwich Caféen Café, Køge - 1
  • Sandwich Caféen Café, Køge - 2
  • Sandwich Caféen Café, Køge - 3
  • Sandwich Caféen Café, Køge - 4
  • Sandwich Caféen Café, Køge - 5

Sandwich Caféen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSandwich Cafeen v/Helle Ridder
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:15-03-2002
CVR-nr:26515858
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche472200 Slagter- og viktualieforretninger

Ledelse/Administration

Helle RidderFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Sandwich Caféen