Sanne Bruhn - Galleri & Atelier

Om firmaet

Jeg arbejder med kunsten fra min bopæl i Hejsager sydøst for Haderslev i Sønderjylland. Jeg søger hele tiden at udvikle mig og slå mig løs på lærredet, hvor jeg drages mod det uvisse og uperfekte i maleriet.Mit ønske er, at jeg...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
30 66 56...
Adresse

Skrågyde 13

6100 Haderslev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 20:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Jeg arbejder med kunsten fra min bopæl i Hejsager sydøst for Haderslev i Sønderjylland. Jeg søger hele tiden at udvikle mig og slå mig løs på lærredet, hvor jeg drages mod det uvisse og uperfekte i maleriet.Mit ønske er, at jeg via mine kunstneriske udtryk kan inspirere dig til oplevelser, historiefortælling, glæde og spontanitet, når du går på opdagelse i mit billedunivers.

KUNST TIL DIT HJEM OG DIN ARBEJDSPLADS

Du er altid velkommen til at besøge mig i mit værksted og mit hjem på smukke Haderslev Næs. I mit værksted kan du se nogle af de værker jeg er i gang med, og jeg vil gerne fortælle om processen. I mit hjem byder jeg indenfor i vores private stue, som også fungerer som galleri. Her kan du se hvordan mine malerier tager sig ud i et helt almindeligt hjem. På den måde bliver det nemt og enkelt, at forestille sig værket i sit eget hjem.

Jeg kommer ofte rundt i landet og vil gerne besøge dig med et udvalg af mine malerier. Desuden har jeg stor erfaring med salg af kunst online. Derfor kan du trygt henvende dig og forhøre nærmere, om det er en mulighed for dig.

Jeg har åbent efter aftale, også aften og weekend.

Sanne Bruhn - Galleri & Ateliers valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sanne Bruhn - Galleri & Atelier

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sanne Bruhn - Galleri & Atelier findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

sannebruhn.dk

CVR-nr:

41506962

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

900300 Kunstnerisk skaben

Startdato:

01-04-2020

Ledelse/Administration
Sanne Marie Bruhn

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

30665606

30 66 56 06

3066 5606

30 665 606