Om Sanner Hair And Makeup

En kreativ, kvalitetsbevidst og familievenlig frisør, hvor der tages god tid til mine kunder. Jeg går meget op i at mine kunder altid føler sig godt tilpas og sætter en stor ære i mit håndværk. For mig er frisørfaget ikke bare et arbejde men en livsstil og jeg elsker at kunne hjælpe mine kunder med at føle sig som den bedste version af sig selv.

Vores behandlinger

Klip:

Vi mestrer alle fagets teknikker indenfor klip og styling. Hos os er kvalitet og god kundepleje vigtig , så du vil altid blive tilbudt en hårvask inden din klipning og efterfølgende styling og vejledning om hvordan du sætter og passer godt på dit hår. Vi giver os god tid til at lytte til dine ønsker og behov.

Opsætninger & Makeup:

Når der skal være fest står vi klar til at hjælpe. Om det er en lille fin flet og løse store krøller eller det er det helt store brude/galla hår. VI udfører også makeup så du kan få ,hele pakken` Skal du giftes, kan vi også sagtens komme hjem til dig så der er mindre at tænke på, på den store dag.

Farve:

Ingen udfordring er for stor, vi vil altid vejlede om hvad der kan lade sig gøre og bruger god tid på at finde lige netop den farve og stil du ønsker dig. Vi kigger altid på hudtone og klædelighed og vil altid hjælpe og vejlede om hvilken farve der passer bedst til dig.

Sanner Hair And Makeups valgte links

Billedgalleri

  • Sanner Hair And Makeup Frisør, Egedal - 1
  • Sanner Hair And Makeup Frisør, Egedal - 2
  • Sanner Hair And Makeup Frisør, Egedal - 3

Sanner Hair And Makeup, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSanner hair and makeup
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-08-2021
CVR-nr:42572101
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche960210 Frisørsaloner

Ledelse/Administration

Rose Sanner ØrnbøllFuldt ansvarlig deltager

Kategorier

Alternative nummerformater

2022708820 22 70 882022 708820 227 088