Om firmaet

Scanket A/S er helt i front blandt etikettrykkerier på alle områder fra start til slut. Vores maskinpark er blevet opdateret og kan nu markere sig som den mest moderne og alsidige af alle. Vores reproafdeling råder over den...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 82 29...
Adresse

Bregnerødvej 150A

3460 Birkerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Scanket A/S er helt i front blandt etikettrykkerier på alle områder fra start til slut. Vores maskinpark er blevet opdateret og kan nu markere sig som den mest moderne og alsidige af alle. Vores reproafdeling råder over den mest moderne teknologi både på hardware- og på softwaresiden. På digital siden er Scanket A/S med helt fremme med digital offset. Vi har ligeledes anskaffet i en digital braille løsning til trykning af blindeskrift på etiketter. Kontakt os gerne for yderligere information.

Maskinpark

Vores maskinpark er netop blevet opdateret og kan nu markere sig som den mest moderne og alsidige af alle. Ud over en lang række traditionelle trykmaskiner i vandflexo og bogtryk, så rummer den nu det nyeste inden for UV flexo i form af to 410mm brede 8-farve MPS med et enestående udstyrsniveau. Derudover har Scanket A/S markedets stærkeste digitale maskinpark med to HP Indigo WS6000 i 7 farver med in-line primer og fuld efterbehandling in-line på Digicon II maskiner med lak, laminat, hotfoil og stans.

Digital braille løsning

Vi har ligeledes anskaffet i en digital braille løsning til tiltrykning af blindeskrift på etiketter. Dette er endnu et skridt frem i vores digitale strategi, hvor start omkostningerne normalt kendt fra serigrafi er afskaffet og vi samtidigt kan imødekomme markedets krav til sikker mærkning af etiketter.

Seriøs samarbejdspartner

Alt den erfaring, vores alsidige, fleksible og velholdte maskinpark samt det teknologiske forspring vi har opnået, er vores bedste garanti til vores kunder om en seriøs og blivende samarbejdspartner, der konstant udvikler sig og er med helt i front.

Reproafdeling

Vores reproafdeling råder over den mest moderne teknologi både på hardware siden og på software siden med ArtPro, inklusive den avancerede webcenterløsning samt naturligvis det nyeste i Adobe pakkerne.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Scanket A/S

Omsætning

28 658 tkr

Afkastningsgrad

0.22 %

Antal ansatte

34

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Scanket A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Scanket A/S

CVR-nr:

79205311

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

600 000

NACE-branche

172900 Fremstilling af andre papir- og papvarer

Startdato:

02-11-1985

Ledelse/Administration
Lars Ole Nauta

Adm. direktør

Svend Lynge Jørgensen

Bestyrelsesformand

André Prophitius

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

45822929

45 82 29 29

4582 2929

45 822 929