Om firmaet

ScanTECHNIC ApS projekterer og producerer eltavler og styrepaneler til både maritime og industrielle anlæg, også i eksplosionssikker udførelse. Tavlerne fremstilles alle efter nationale og/eller internationale krav.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
66 10 70...
Adresse

Østbirkvej 1

5240 Odense Nø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

ScanTECHNIC ApS projekterer og producerer eltavler og styrepaneler til både maritime og industrielle anlæg, også i eksplosionssikker udførelse. Tavlerne fremstilles alle efter nationale og/eller internationale krav.

Marine

Vor kapacitet dækker produktion af tavler, lige fra små motorstartere, maskintelegrafer, lanternepaneler og alarmpaneler m.m. til større hovedtavler med generatorstyring, synkronisering og lastfordeling.

Herudover fremstiller vi styresystemer til mindre og mellemstore dieselmotorer, både marine- og landbaserede.

Alle ovenstående anlæg fremstilles efter nationale og/eller internationale krav, herunder Søfartsstyrelsen, Bureau Veritas, Lloyds Register, Norske Veritas og Germanischer Lloyds m.fl. og kan desuden fremstilles i eksplosionssikker udførelse.

Industri

Vi er leverandør af specialdesignede styre- og effekttavler til maskinbyggere og industri-kunder i øvrigt.

Vi magter styringsopgaver til mindre og mellemstore anlæg, herunder komplette anlæg med PLC, servo-systemer, frekvensomformere m.v.

Af referenceprojekter kan nævnes: Pumpestationer, affaldsknusere, suge/trykanlæg, batchpumper, kegleblandere, special-maskiner til plast-/papirindustrien, maskiner til kartoffelproduktion, udstyr til energioptimering, biogasanlæg, fordelingstavler til industri, specialstyringer til hydraulikudstyr, rørskærere, industrielle microovne m.v.

Scantechnic ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Scantechnic ApS

Omsætning

4 348 tkr

Afkastningsgrad

-17.54 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Scantechnic ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SCANTECHNIC ApS

CVR-nr:

17123793

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

265100 Fremstilling af udstyr til måling, afprøvning, navigation og kontrol

Startdato:

02-07-1993

Ledelse/Administration
Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

66107031

66 10 70 31

6610 7031

66 107 031