Om Scheffmann & Van Weezel ApS

Klinikken tilbyder briller, samsynsbehandling og specialtilpasning af kontaktlinser. Vores speciale er bl.a undersøgelse og specialtilpasning af kontaktlinser til personer med øjensygdommen Keratoconus samt andre tilstande, hvor speciallinser kan korrigere komplicerede synsfejl og virke lindrende og terapeutisk. Dette kan f.eks. være ved tørre øjne og andre komplikationer af øjets overflade.

Claus van Weezel Optometrist & Kontaktlinseoptiker

Claus van Weezel er indehaver af Center for Kontaktlinser & Specialoptik. Uddannet optometrist i 1994 i København. Er specialist i optisk rehabilitering indenfor kontaktlinser og synshandicap. I 10 år ansat i Øjenklinikken Kennedy Centret med undersøgelse af børn, unge og voksne med synshandicap og tilpasning af specielle kontaktlinser. Underviser og holder foredrag nationalt og internationalt. Er tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor på kandidatuddannelsen i optometri. Gennem flere år virket som bestyrelsesmedlem i foreningen af Svagsynsspecialister og Dansk Keratoconus Forening.

Ole Scheffmann Optometrist & Kontaktlinseoptiker

Ole Scheffmann er indehaver af Center for Kontaktlinser & Specialoptik. Uddannet optometrist i 2012. Har flere års erfaring indenfor optisk rehabilitering. Tidligere ansat i Øjenklinikken Kennedy Centret med fokus på speciallinser og optisk udredning af børn, unge og voksne med synshandicap. Ole er klinikkens ekspert på området Ortho-K behandling og underviser på fagets efteruddannelse i faget speciallinser.

Er endvidere tilknyttet kandidatuddannelsen i optometri og syns-videnskab på Aarhus Universitet.

Henrik Holton Optometrist F.A.A.O.

Henrik Holtons speciale er samsyn og synshandicap. Er uddannet optometrist i 1985 og tilknyttet Synscentralen i Vordingborg med 26 års erfaring i udredning og tildeling af specialoptik til personer med synshandicap. Henrik har sin videreuddannelse fra St. Eriks Øjenhospital i Stockholm samt fra universitetet i Riga.

Er Fellow of the American Academy of Optometry og underviser på kandidatuddannelsen i optometri og synsvidenskab.

Christina Maglekær Optometrist can. san. opto

Christina Maglekærs speciale er samsyn og synshandicap. Er uddannet optometrist i 2004 og færdiggjort sin kandidat i optometri i 2016 fra Aarhus Universitet. Har efteruddanelse i neurooptometri v. Kraskin & Skeffington Institute. Desuden har Christina taget fagets efteruddannelse i synshandicap og specialoptik hos Kennedy Centret. Er censor på optometrist uddannelsen i København og Randers. Christina er tilknyttet Center for Specialundervisning for Voksne i København med udredning af personer med hjernesrystelse og nedsat samsyn.

Hanne Weihrauch Optometrist Cand. Scient. Optom. FAAO

Hanne Weihrauchs speciale er udredning af børn og voksne med synshandicap. Er uddannet optometrist i 1985 og kandidat fra Salus University 2004. Er Fellow American Academy of Optometry 2004.

Hanne har mange års klinisk erfaring med synshandicappede børn og voksne og undersøgelse af komplicerede synsfejl. Har været ansat i mange år på Rigshospitalet-Glostrup Øjenafdeling og Center for Handicap. Hanne er endvidere tilknyttede flere øjenlæge klinikker.

Scheffmann & Van Weezel ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Scheffmann & Van Weezel ApS Optiker, København - 1
  • Scheffmann & Van Weezel ApS Optiker, København - 2
  • Scheffmann & Van Weezel ApS Optiker, København - 3
  • Scheffmann & Van Weezel ApS Optiker, København - 4
  • Scheffmann & Van Weezel ApS Optiker, København - 5
  • Scheffmann & Van Weezel ApS Optiker, København - 6
  • Scheffmann & Van Weezel ApS Optiker, København - 7

Scheffmann & Van Weezel ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Scheffmann & Van Weezel ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

05-01-2021

CVR-nr:

41997540

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

477810 Optikere

Ledelse/Administration

Direktør

Claus Johannes van Weezel

Direktør

Ole Scheffmann-Petersen

Stifter

Claus Johannes van Weezel

Stifter

Ole Scheffmann-Petersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

1 661 tkr

Afkastningsgrad

5,52 %

Antal ansatte

4