Om Serritslev Murerforretning A/S

Serritslev Murerforretning A/S er et alsidigt murerfirma med et godt omdømme. Vi tilbyder totalløsninger inden for murerfaget. Nybyggeri samt renovering og omforandring af parcelhuse og landbrug. Flise- og belægningsarbejde. Gennem tæt samarbejde med alle faggrupper kan vi tilbyde totalentrepriser i forbindelse med etablering eller renovering af alle typer. Vi udfører alt inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde.

Generel beskrivelse

Serritslev Murerforretning A/S blev i 1999 startet som et enkeltmandsfirma af Ole Ulrik.

I 2004 blev firmaet omdannet til A/S.

Firmaet beskæftiger mellem 10 og 20 mand.

Serritslev Murerforretning A/S er et alsidigt murerfirma med et godt omdømme.

Vi tilbyder totalløsninger inden for murerfaget. Nybyggeri samt renovering og omforandring af parcelhuse og landbrug. Flise- og belægningsarbejde.

Går du i byggetanker, vil vi gerne hjælpe med at realisere dine drømme, på en god og håndværks- og miljømæssig måde.

Gennem tæt samarbejde med alle faggrupper kan vi tilbyde totalentrepriser i forbindelse med etablering eller renovering af alle typer. Vi udfører alt inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde.

Vi løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi er bevidste om kvalitet og leverer kvalitetsprodukter til rimelige priser.

Vi har gode stabile og ansvarsbevidste medarbejdere og vi bestræber os på at gøre vores kunder tilfredse ved at udføre vores arbejde ansvarsfuldt og professionelt.

Uanset om det drejer sig om nybyggeri, en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde.

Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk!

Vi giver uforbindende tilbud som hoved- og delentrepriser.

Serritslev Murerforretning A/S' valgte links

Billedgalleri

  • Serritslev Murerforretning A/S Murer, Brønderslev - 1
  • Serritslev Murerforretning A/S Murer, Brønderslev - 2