Service Team Petersen ApS logo

Service Team Petersen ApS

Om firmaet

Service Team Petersen ApS udfører alle former for serviceopgaver, og vi gør vores ypperste for at give dig god service. Uanset om du som virksomhed eller privatperson har brug for en dygtig servicetekniker, så træder vi til for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
30 65 12...
Adresse

Lille Kolstrup 32A

6200 Aabenraa

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Service Team Petersen ApS udfører alle former for serviceopgaver, og vi gør vores ypperste for at give dig god service. Uanset om du som virksomhed eller privatperson har brug for en dygtig servicetekniker, så træder vi til for at vedligeholde og reparere eventuelle småskader. Vi justerer og reparerer døre og vinduer, fikser utætheder og andre serviceopgaver, du har brug for hjælp til. Det er altid en god investering at udbedre småskader, før de udvikler sig til mere omkostningsfulde skader.

Vi tilbyder

Hos Service Team Petersen ApS varetager vi alle de byggeri- og vedligeholdelsesopgaver, du har brug for en professionel servicetekniker til. Vores dygtige medarbejdere dækker over en bred vifte af erfaringer og kompetencer, og de sørger for hurtig og effektiv service, så småskader ikke bliver til store problemer.

Når du lader os om at stå for forebyggende vedligehold og reparationer, hvis skaden er sket, er du sikret at få besøg af kompetente serviceteknikere, der efterlader et flot og holdbart resultat af høj kvalitet.

Kontakt os for en samtale om dine opgaver og et uforpligtende tilbud på en serviceaftale.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Service Team Petersen ApS

Omsætning

2 292 tkr

Afkastningsgrad

2.75 %

Antal ansatte

15

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Service Team Petersen ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Service Team Petersen ApS

CVR-nr:

42089060

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

250 000

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

03-02-2021

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

30651200

30 65 12 00

3065 1200

30 651 200