Om firmaet

Dine muligheder hos Servicemurerne Odense rækker fra små murede reparationsopgaver til større byggeprojekter. For bredden i det murerarbejde, vi udfører, er netop vores speciale! Med Servicemurerne fra Odense kan du komme hele...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
26 52 26...
Adresse

Stavkærvej 41

5220 Odense Sø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Dine muligheder hos Servicemurerne Odense rækker fra små murede reparationsopgaver til større byggeprojekter. For bredden i det murerarbejde, vi udfører, er netop vores speciale! Med Servicemurerne fra Odense kan du komme hele vejen rundt om din bolig og dit byggeri – og vi kan være med hele vejen fra første byggerådgivning og materialevalg til færdigt byggeri. Kontakt os i dag og få et tilbud.

Murerarbejde i Odense og på hele Fyn

Servicemurerne har Odense som udgangspunkt. Herfra er vi lige om hjørnet for vores mange kunder i Odense – og på hele Fyn – med vores murerarbejde og byggerådgivning.

Servicemurernes kunder er både privatkunder og erhvervskunder. Her er der stor forskel på opgavetypen, men ikke på den kvalitet og service, vi tilbyder vores kunder.

Totalløsninger, totalentreprise og godt netværk

Skal vi sammen skabe rammerne om et godt og sundt byggeri?

Med Servicemurerne på holdet har du en rådgiver, der kan påtage sig rollen som totalentreprenør. Det betyder, at Servicemurerne koordinerer hele dit byggeprojekt for dig – og at vi sætter holdet af håndværkere med dygtige kolleger fra vores store netværk. Servicemurerne har et tæt samarbejde med andre faggrupper i Odense og på Fyn, så vi altid kan sætte det stærkeste hold.

Servicemurerne murer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Servicemurerne Odense er kendt for kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. For vores kunder er det desuden vigtige sidegevinster, at Servicemurerne altid overholder de aftaler og leveringstider, vi har aftalt.

Servicemurerne ApSs valgte links

Bedømmelser

L

Lise-Lotte Hansen

Mere end et år siden

Jeg kan på det varmeste anbefale Servicemurerne. Havde et badeværelse, som skulle gennemgå en totalrenovering...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Servicemurerne ApS

Omsætning

2 095 tkr

Afkastningsgrad

2.42 %

Antal ansatte

6

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Servicemurerne ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SERVICEMURERNE ApS

CVR-nr:

29423164

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

439910 Murere

Startdato:

22-03-2006

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

26522667

26 52 26 67

2652 2667

26 522 667