Om firmaet

Sjællands Kirkemusikskole er en uddannelsesinstitution under Kirkeministeriet. Vi uddanner organister, kirkesangere og kirkekorledere, både på basis og kompetencegivende niveau, samt efteruddannelsesundervisning til kandidater....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
46 32 03...
Adresse

Allehelgensgade 19

4000 Roskilde

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Sjællands Kirkemusikskole er en uddannelsesinstitution under Kirkeministeriet. Vi uddanner organister, kirkesangere og kirkekorledere, både på basis og kompetencegivende niveau, samt efteruddannelsesundervisning til kandidater. Desuden tilbyder vi løbende korte kurser til kirkens ansatte.

Skolen holder til i et gammelt hus midt i Roskilde og har desuden en afdeling i Toreby på Lolland og på Bornholm. 
Sjællands Kirkemusikskole lægger vægt på, at hver enkelt elev udvikler sine personlige musikalske kompetencer og tilegner sig de færdigheder, der skal til for at begå sig i en musikalsk, kirkelig sammenhæng. Færdigheder der bør stå respekt omkring.

Denne målsætning vil vi leve op til ved at give sololektioner, undervisning på små hold, jævnligt afholde koncerter samt have en tæt kontakt med de studerende gennem hele deres studieforløb.

En uddannelse på Sjællands Kirkemusikskole giver mulighed for et beskæftige sig med sang og musik, med selvstændige arbejdsopgaver, udviklingsmuligheder og udfordringer i en af Danmarks smukkeste, traditionsrige arbejdspladser – Den danske folkekirke.

Sjællands Kirkemusikskole er en af tre kirkemusikskoler under Kirkeministeriet. Kirkemusikskolernes opgave er at uddanne og efteruddanne organister, kirkesangere og kirkekorledere til folkekirken. Derudover udbyder vi hvert semester kortere kurser til kirkens ansatte, for eksempel babysalmesang og salmesang for sognemedhjælpere.

Vores uddannelsestilbud er med få undtagelser tilrettelagt som deltidsuddannelser. Vi bestræber os på at tilrettelægge undervisningen således, at man kan have et arbejde ved siden af. Men vi gør samtidig opmærksom på, at en uddannelse hos os kræver betydeligt hjemmearbejde og en udstrakt fleksibilitet i forhold til at indpasse tidspunkterne for undervisningen.

Årets gang

Vi følger det normale skoleår, begynder i august, afholder optagelsesprøver i april (tilmeldingsfrist 1. marts), eksaminer i maj og slutter midt i juni med koncert og translokation. Efterårsferie, juleferie og påskeferie følger ligeledes det almindelige skoleår. Vi holder dog ingen vinterferie.

I løbet af året arrangerer vi forskellige koncerter rundt om på Sjælland og Lolland-Falster og Bornholm. Koncerterne er et samspil mellem lærere og studerende. Derudover holder vi i løbet af året arrangementer sammen med De studerendes Råd.

Sjællands Kirkemusikskoles valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sjællands Kirkemusikskole

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

59

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sjællands Kirkemusikskole findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Sjællands Kirkemusikskole

CVR-nr:

30420861

Selskabsform

Folkekirkelige Institutioner

Selskabskapital

0

NACE-branche

855200 Undervisning i kulturelle discipliner

Startdato:

01-01-2007

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

46320308

46 32 03 08

4632 0308

46 320 308