Se på kort

skønlitteratur 

gav 534 virksomheder i dette område

Avedøre bibliotek og kulturhus

(4)

Hovedstien 142650 Hvidovre
logo

Avedøre Bibliotek er et sted med masser af liv og gode tilbud. Der er skiftende arrangementer og faste tilbud for alle aldre.

Greve Bibliotek

Portalen 22670 Greve
logo

Vi elsker fantastiske fortællinger - på papir, som e-bøger, filmet til det store lærred eller som lækker lyd i dit øre.

Tårnby Bøger & papir

(5)

Tårnby Torv 72770 Kastrup
logo

Tårnby Bøger og papir er en klassisk, lokal boghandel, som har eksisteret i ca. 50 år. Vi har et bredt udvalg af bøger, kontor- og hobbyartikler, printerpatroner m.m. og indkøbs- og prissamarbejde med Bog & Ide. Vi bestiller gerne bøger og varer hjem, bogbestilling tager generelt 1 arbejdsdag.

Glostrup Bibliotek

Kildevældets Alle 52600 Glostrup
logo

På Glostrup Bibliotek finder du alt mellem himmel og jord. Du kan på vores hjemmeside se nyheder online, og se hvilke arrangementer der er aktuelle. Der afholdes løbende arrangementer for både store og små. Kontakt os gerne hvis der skulle være eventuelle spørgsmål.

Aamosens Antikvariat

Åmosevej 304450 Jyderup
logo

Bøger indenfor alle emner og genrer til rimelige priser.

Forlaget Klematis A/S

Østre Skovvej 18240 Risskov
logo

Klematis blev grundlagt i 1987 af Claus Dalby og Jaume Ferrer. I løbet af få år udviklede forlaget sig til at blive den største udgiver af hobbybøger i Danmark inden for alle former for kreative udfoldelser. Forlaget har profileret sig stærkt med havebøger - ikke mindst Claus Dalbys egne - samt større værker om arkitektur, gastronomi og kulturhistorie.

Antikvariatet

(5)

Amagerbrogade 222300 København S
logo

Vi køber, sælger og bytter brugte bøger og tegneserier og har et bredt sortiment i et væld af forskellige genrer. Mangler du noget bestemt, så send os gerne en forespørgsel. Vi sender gerne mod forudbetaling til Post Danmarks gældende takster indenfor 24 timer. Vi glæder os til at se dig i butikken!

Hvidovre Hovedbibliotek

Hvidovrevej 2802650 Hvidovre
logo

HvidovreBibliotekerne giver rum til dialog mellem mennesker, er porten til nye horisonter, er aktive formidlere med fingeren på den lokale puls, som skal indtage læringsrummet og tør gå nye veje. Vi vil værne om fortiden og følge med i nutiden med fokus på fremtiden. På vores hjemmeside kan du søge, reservere og forny hjemmefra. Du kan se nyheder online, og se hvilke arrangementer der er aktuelle. Løbende arrangementer/billetsalg se vores hjemmeside.

DBC Digital A/S

Tempovej 72750 Ballerup
logo

DBC er et non-profit aktieselskab ejet af Kommunernes Landsforening.Vi registrerer alle de materialer, der udkommer i Danmark, så de kan søges og lånes på de danske biblioteker.Vi registrerer alle bøger og ebøger, film, artikler, musik og spil mv. og giver materialerne en bibliografisk beskrivelse. Disse metadata publicerer vi i bibliotek.dk og i bibliotekernes fælles i blioteksinfrastruktur, FBI.

Hjørring Bibliotekerne, Hjørring Afdeling

Østergade 309800 Hjørring
logo

Hjørring Bibliotek er placeret på 1. sal i indkøbscenteret Metropol midt i byen. På biblioteket er der gratis trådløst internet og vi lægger også hus til en hyggelig cafe. Alle er velkomne til at bruge biblioteket, men for at låne materialer skal du være registreret som bibliotekslåner. Det bliver du ved at medbringe dit sundhedskort eller anden tilsvarende ID.

AssensBibliotekerne

Willemoes' Plads 35610 Assens
logo

Assens Bibliotek udlåner bøger, tidsskrifter, lydbøger, musik, spil og film. Aviser læses på stedet. Det er gratis at blive låner og at låne materialer. Sundhedskortet (sygesikringsbeviset) fungerer som lånerkort. Assens Bibliotek arrangerer også kunstudstillinger, kurser, arrangementer for børn og voksne og andre events.

Kerteminde Bibliotek

Strandvejen 4-65300 Kerteminde

Munkebo Bibliotek

Lindøalleen 475330 Munkebo

Aalborg Bibliotekerne, Svenstrup Bibliotek

(5)

Godthåbsvej 14D9230 Svenstrup J

Rødbyhavn Bibliotek

Skolegade 14970 Rødby

Viborg Bibliotekerne, Møldrup Bibliotek

Skolegade 279632 Møldrup

Viborg Bibliotekerne, Rødkærsbro Bibliotek

Brandstrupvej 238840 Rødkærsbro

Biblioteket Ulkebøl

Torvet 5A6400 Sønderborg

Biblioteket Hørup

Knøs' Gård 16470 Sydals

Biblioteket Vester Sottrup

Skolevej 86400 Sønderborg

Sønder-Omme Bibliotek

Stadion Alle 167260 Sønder Omme

Skævinge Bibliotek

Hovedgaden 16C3320 Skævinge

Værløse Bibliotek & Borgersrvice

Bymidten 483500 Værløse

Farum Bibliotek og Borgerservice

Kulturtorvet 123520 Farum

Solrød Bibliotek

Solrød Center 42680 Solrød Strand