Om firmaet

Er du nybegynder, letøvet og/eller har du behov for ro i sindet, så er SKØNNE YOGA det rette sted for dig. Vi tager udgangspunkt i Hatha Yoga. Hatha Yoga er kendt for at være den klassiske yogaform og den er velegnet for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
93 83 35...
Adresse

Kirke Værløsevej 26

3500 Værløse

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Er du nybegynder, letøvet og/eller har du behov for ro i sindet, så er SKØNNE YOGA det rette sted for dig. Vi tager udgangspunkt i Hatha Yoga.

Hatha Yoga er kendt for at være den klassiske yogaform og den er velegnet for nybegyndere eller letøvede, fordi den foregår i et langsommere tempo med fokus på åndedrættet, kontrollerede bevægelser og stræk.

FORLØB eller KLIPPEKORT?

Når du vil tilmelde dig et af vore yogahold, udfylder du tilmeldingsblanketten på vores hjemmeside. Ved tilmelding på et hold, tilmelder du dig autiomatisk et fuldt forløb, når du skriver dag & tid for holdet, som du vil på. Pris på forløb afhænger af antal lektioner - se mere på websitet: https://lundjuul.dk/skoenneyoga#Yogahold.

Hvis du ved på forhånd, at du vil være forhindret i at deltage på flere lektioner i løbet af et forløb og du har brug for mere fleksibilitet, kan du istedet vælge at købe et klippekort med 10 klip.

Et klippekort kan du desuden dele med en ven eller familiemedlem.

Klippekortet koster 1.300 kr. og du skal ved tilmelding af et hold tilføje teksten "Klippekort", hvis du ønsker at tilmelde dig yogaholdet på et klippekort.

Klippekortet er gyldigt i 6 måneder fra udstedelsesdatoen.l voksne, der i trygge rammer ønsker at lære, hvad yoga kan gøre for deres hverdag, liv og samhørighed.

Næste skridt for mig vil være, hvordan jeg bedst bidrager til, hvordan yoga kan gavne de yngre generationer fremadrettet.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Skønne Yoga

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Skønne Yoga findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SKØNNE YOGA

CVR-nr:

38771949

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

855100 Undervisning inden for sport og fritid

Startdato:

20-10-2021

Ledelse/Administration
Helene Lund Juul

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

93833563

93 83 35 63

9383 3563

93 833 563