Om Skønne Yoga

Er du nybegynder, letøvet og/eller har du behov for ro i sindet, så er SKØNNE YOGA det rette sted for dig. Vi tager udgangspunkt i Hatha Yoga.Hatha Yoga er kendt for at være den klassiske yogaform og den er velegnet for nybegyndere eller letøvede, fordi den foregår i et langsommere tempo med fokus på åndedrættet, kontrollerede bevægelser og stræk.

FORLØB eller KLIPPEKORT?

Når du vil tilmelde dig et af vore yogahold, udfylder du tilmeldingsblanketten på vores hjemmeside. Ved tilmelding på et hold, tilmelder du dig autiomatisk et fuldt forløb, når du skriver dag & tid for holdet, som du vil på. Pris på forløb afhænger af antal lektioner - se mere på websitet: https://lundjuul.dk/skoenneyoga#Yogahold.

Hvis du ved på forhånd, at du vil være forhindret i at deltage på flere lektioner i løbet af et forløb og du har brug for mere fleksibilitet, kan du istedet vælge at købe et klippekort med 10 klip.

Et klippekort kan du desuden dele med en ven eller familiemedlem.

Klippekortet koster 1.300 kr. og du skal ved tilmelding af et hold tilføje teksten "Klippekort", hvis du ønsker at tilmelde dig yogaholdet på et klippekort.

Klippekortet er gyldigt i 6 måneder fra udstedelsesdatoen.l voksne, der i trygge rammer ønsker at lære, hvad yoga kan gøre for deres hverdag, liv og samhørighed.

Næste skridt for mig vil være, hvordan jeg bedst bidrager til, hvordan yoga kan gavne de yngre generationer fremadrettet.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Skønne Yoga Yogalærer, Furesø - 1
  • Skønne Yoga Yogalærer, Furesø - 2
  • Skønne Yoga Yogalærer, Furesø - 3
  • Skønne Yoga Yogalærer, Furesø - 4
  • Skønne Yoga Yogalærer, Furesø - 5
  • Skønne Yoga Yogalærer, Furesø - 6

Skønne Yoga, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

SKØNNE YOGA

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Startdato:

20-10-2021

CVR-nr:

38771949

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

855100 Undervisning inden for sport og fritid

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Helene Lund Juul

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-