skalaer 

gav 58 virksomheder i dette område

Malerfirma Hp V Michael Høst ApS

Lukket

Ny Esbjergvej 14B4720 Præstø
logo

Vi udfører alle former for malerarbejde, både hos private og hos virksomheder. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Derudover har vi salg af kvalitetsmaling til både indendørs og udendørs brug fra Nordsjø fra vores butik "Malerens Lagersalg". Kontakt os for yderligere information.

Gravør Dynesen ApS

Lukket

Skejby Nordlandsvej 303A8200 Aarhus N
logo

Hos Gravør Dynesen er vores dag fyldt med at designe, rentegne, skalere, slibe, polere, gravere, fræse, pudse, farve alle faser i gravørfaget. Bogen er mest fyldt med graveringsopgaver for store industrikunder skilte, måleudstyr, fjedre, cylindere og alt muligt andet. Enhver opgave løses med en sund kombination af stolte håndværkstraditioner og ny, avanceret teknologi. Ingen opgave er for stor - eller for lille ..!

F. Ørbech & Søn

Rosenhøjvej 499900 Frederikshavn
logo

F. Ørbech og Søn tilbyder totalløsninger inden for malerfaget ude og inde. Maling er en tillidssag. Økonomi, kvalitet og farvevalg er blandt de spørgsmål vi ofte bliver stillet over for, og som vi gerne stiller vores egen erfaring og ekspertise til rådighed for at besvare. Hos F. Ørbech & Søn gør vi meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holder vi os opdateret med de nyeste farver, teknikker m.m. Det er jo os der skal inspirere.

Sydjyllands Vægtfabrik

Albuen 46000 Kolding
logo

Sydjyllands Vægtfabrik forhandler vægte siden 1923. Vi har alt i vægte, nye samt gode istandsatte brugte vægte. Vi har specialprodukter indenfor bl.a. pallevægte, pakkevægte, tællevægte, bordvægte, personvægte m.m. Ring og få et godt tilbud.

Eilersen Electric A/S

Lukket

Kokkedal Industripark 42980 Kokkedal
logo

Siden grundlæggelsen i 1969 har Eilersen været dedikeret til udvikling, produktion og salg af robuste vejeceller og vejeløsninger i høj kvalitet.Den kapacitive vejecelle udviklet af Eilersen giver en række fordele i forhold til andre vejeceller.Kunderne inkluderer industrivirksomheder i mere end 90 lande verden over, og den kontinuerlige investering i produktudvikling, kvalitet og kundesupport har ført til en meget høj grad af kundeloyalitet.

CBH Vægte ApS

Lukket

Vonsildvej 2076000 Kolding
logo

CBH Vægte har eksisteret i mange år med det primære formål at udvikle og producere kvalitetsvægte til brug i industrien og landbruget. Idag leverer CBH Vægte et meget bredt produktprogram der spænder fra laboratorievægte med en opløsning ned til 0,01 mg., til kranvægte med kapacitet op til 50 ton., vi leverer vejeceller og indikatorer til mange formål, ligesom vi udfører service, kalibrering og verifikation på mange typer af vægte.

Tamtron A/S

Lukket

Nordlandsvej 908240 Risskov
logo

Tamtron A/S er en moderne virksomhed, der leverer højteknologisk vejeudstyr af højeste kvalitet. Vi stiller store kvalitetskrav til vores leverandører og til vores egenproducerede vægte. Derfor kan du som kunde altid være sikker på den højeste kvalitet og den bedste service, når du køber en vægt eller et vejesystem fra Tamtron A/S.

Danvægt A/S

Navervej 268382 Hinnerup
logo

Danvægt A/S beskæftiger sig med rådgivning, udvikling, produktion, salg og installation af vægte og integrerede PC-styrede vejesystemer til landbrug, grovvare, industri, transport og miljøsektoren, vægte, checkvejere, industrivægte, vejning, kalibrering, udvejningsanlæg, dyrevægte, vejeceller, vejesystemer, elektroniske, stregkodeløsninger, tilbehør og inventar slagterimaskiner, danvægt, GSE Scale Systems, Mettler-Toledo, fritliggende brovægte, platformvægte, lavprofil, platformvægte.

Bjerringbro Vægte ApS

Skovmarken 108850 Bjerringbro

Frederiksberg Vægtfabrik ApS

Vandtårnsvej 772860 Søborg

C.C.JENSEN A/S Marketing Lager

Tværvej 255700 Svendborg

Holstebro Vægtservice I/S JBM Vægte

Elkjærvej 1147500 Holstebro

Scanvaegt Systems A/S

Johann Gutenbergs Vej 58200 Aarhus N

Dansk Niels Bo ApS

Vognmagervej 107000 Fredericia

Scala Hifi ApS

Lukket

Søren Frichs Vej 528230 Åbyhøj

Skala Foodtech ApS

Baldersbuen 29D, st. sal. th2640 Hedehusene

Skala Modelværksted

Paludan Müllers Vej 219000 Aalborg

Skala Consulting v/Steffen Hansen

Juliehøj 67120 Vejle Øst

Agenturcentret A/S

Brydehusvej 202750 Ballerup

SKALA Farvehandel

Lukket

Holbækvej 1514400 Kalundborg

Scala 1+2+3+4

(5)

Centrumpladsen 25700 Svendborg

Scala Kettlebell Club

Bakkekammen 274700 Næstved

Skala Holding ApS

Rædersgade 38700 Horsens

Det Ny Scala

Ravnsborggade 82200 København N