Om firmaet

Skjold Burne er Danmarks ældste, største og eneste landsdækkende kæde af vinhandlere, med ca. 65 forhandlere fordelt over hele landet. Idegrundlaget for Skjold Burne er, at have et bredt vinsortiment, der dækker den danske...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 12 03...
Adresse

Boulevarden 5

9000 Aalborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Skjold Burne er Danmarks ældste, største og eneste landsdækkende kæde af vinhandlere, med ca. 65 forhandlere fordelt over hele landet. Idegrundlaget for Skjold Burne er, at have et bredt vinsortiment, der dækker den danske befolknings behov for kvalitetsvin til hverdag og fest. Skjold Burne har sit eget vin- og spiritussortiment som sælges til konkurrencedygtige priser med en faglig rådgivning og betjening.

Supplerende oplysninger

Vi har altid gode tilbud samt smagsprøver og som specialister på området har vi et bredt kendskab til vore produkter for at kunne yde den bedst mulige service.

Vi er eksperter i vingaver og pakker både kasser og kurve flot ind. Udbringning i Storaalborg og sender gerne til resten af landet Kom ind eller ring - vi er klar til at løse din opgave!

Skjold Burne Vinhandels valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Skjold Burne Vinhandel

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Skjold Burne Vinhandel findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Skjold Burne Vinhandel V/Søren Bachmann Skovlund

CVR-nr:

28622023

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

472500 Detailhandel med drikkevarer

Startdato:

01-07-2005

Ledelse/Administration
Søren Bachmann Skovlund

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

98120317

98 12 03 17

9812 0317

98 120 317