Om firmaet

Skolerengøring ApS består af et kompetent team, med flere års erfaring inden for skolerengøring af privatskoler. Friskoler og kostskoler Vores solide baggrund og erfaring inden for branchen har medvirket til, at vi har leveret...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
25 76 76...
Adresse

Falkoner Alle 128

2000 Frederiksberg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Lignende virksomheder i nærheden

Domino's Pizza Falko

Falkoner Alle 47

Domino's Pizza Nørrebro

Nørrebrogade 177

VIK Rengøring

Vennemindevej 9 kld

Domino's Pizza Østerbro

Østerbrogade 89

Om os

Skolerengøring ApS består af et kompetent team, med flere års erfaring inden for skolerengøring af privatskoler. Friskoler og kostskoler Vores solide baggrund og erfaring inden for branchen har medvirket til, at vi har leveret ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i mange år. Vi har en af Danmarks bedste inspektører, som gennem mange års erfaring i branchen, kan sikre jer en professionel gennemgang af skolen, beregningsfrit.

Hvorfor skal du bruge Skolerengøring ApS?

Fordi vi garanterer jer en grundig og professionel rengøring dagligt med pris og tilfredshedsgaranti.

Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for Skolerengøring og er dermed bekendt med de udfordringer skolerne har. Vi vil ikke have klager og satser på et længerevarende samarbejde med vores kunder.

Det anser vi for holdbart. I slipper for lønninger og er garanteret daglig rengøring. Vi planlægger en løsning til netop din skole, da vi ved alle skoler er forskellige.

På Vores hjemmesiden www.skolerengøring.dk

Kan i nemt og hurtig med få klik indhente et online tilbud på rengøring af jeres privatskole. Det er altid gratis og uforpligtende, i kan vælge at benytte jer af det nu eller engang i fremtiden eller måske bare se om i får hvad i betaler for. For at aftale en tid til inspektion af jeres skole.

I er også velkommen til at ringe direkte på 25 76 76 76

Indledende start

Vi indleder altid et nyt samarbejde med at gennemføre en total hovedrengøring på skolen uden beregning. Dette for at sikre at vi kommer i bund fra starte, hvilket gør det nemmere at holde rent ved den daglige rengøring.

Garanti på godt arbejde

Vi sørger altid for at bygningen bliver aflåst og vinduer og døre er lukket og at alarmen er tilsluttet når vi er færdige med dagenes arbejde på skolen.

Pakkeløsninger på rengørings produkter

Udover det har vi samlet en pakkeløsning på de produkter som skoler bruger fast. Der er en besparelse at hente der også. Dette er dog kun en service vi tilbyder til dem som benytter skolerengøring.dk

Fordele ved at bruge Skolerengøring ApS fremfor selv at ansætte medarbejder

Du slipper for at finder afløser når en medarbejder ikke møder op.

Du er garanteret rengøring hverdag.

Vores personale ansvarlig kvalitet sikrer at rengøring altid er i orden.

Vi sørger for at bygningen altid er rengjort og aflåst hverdag.

Vi har personale som løbende blive udannet.

Du kan kontakte kunder som vi har haft samarbejde med i mange år, og som kan forsikre dig om at vi kan levere varen.

Du for en detaljeret arbejdsplan så din løsning bliver bedre og billigere.

I kan bestille ekstra rengøring i forbindelse med store arrangementer uden en større ekstra regning.

I får en hovedrengøring gratis med i prisen som tager ca. 5 arbejdsdage.

Du har altid en kontaktperson som du kan kontakte direkte.

Det nogle af punkter som I ikke skal tænke over ved at bruge Skolerengøring ApS. Vores inspektører som har mange års erfaring ved præcis, hvor lang tid rengøringen tager samt, hvor meget det skal koste. Dette estimes ud fra en detaljeret arbejdsplan og mange års erfaring.

HANDYMAN ORDNING OG PEDELORDNING

Har du blot brug for en vicevært en gang om ugen, eller har du brug for en på fuldtid så kan Skolerengøring ApS tilbyde en viceværtordning i København og Storkøbenhavn, hvor den faglige ekspertise er i fokus, og hvor der samtidig bliver lagt stor vægt på service, stabilitet, pålidelighed og tilgængelighed.

I en skole elle institution kan der være mange opgaver i forbindelse med vedligeholdelse og daglig drift, som kan være rare at udlicitere til en viceværtordning. Vores medarbejdere står altid til rådighed via døgnservice for skolen, og sørger for alle opgaver løses hurtigst muligt.

Hos Skolerengøring ApS har vi dygtige fagfolk som kan varetage de mange forskellige udfordringer en skole har. I samarbejde med dig udarbejder vi en plan således at vi klarer præcis de opgaver i ønsker og efterspørger.

Skolerengøring løser alle opgaver med pasning og vedligeholdelse af ude og ind døres arealer året rundt.

Skolerengøring kan blandt andet varetage følgende opgaver:

Total vedligeholdelse af skolen ejendommen

Vedligeholdelse af de grønne arealer Fejning, græsslåning og hækkeklipning

Håndtering af tilstoppet kloakker

Tilsyn med storskrald og containere

Småreparationer og opsætning div skærme og inventar

Snerydning og saltning

Om rokering af møbler og inventar

Opsætning af Persienne billeder/whiteboards m.m.– gardin vedl. og rensning

Servicering af døre og vinduer osv.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 2576 7676, hvor vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

I tilfælde af sygdom eller ferie hos det faste personale, kan vi overtage arbejdet for en kortere eller længere periode, alt efter ønsker og behov.

Når du mangler en hjælpende hånd, kan vi levere den arbejdskraft, der ønskes. Der kan lejes personale efter behov på kontrakter af varighed ned til en dag til en fast timepris.

Alt arbejde bliver udført af professionelle personale som har erfaring i faget.

Vi lægger stor vægt på at holde tidsfrister, og levere den kvalitet der forventes af kunden.

Polish behandling

Ser jeres gulv mat og tørt ud og bliver hurtig snavset. Så er det fordi alle pore i gulvet er åbne og dermed ekstra modtagelig for snavs og bakterier.

Skolerengøring ApS kan give dine gulve et helt nyt og flot udseende, samt et bakteriefri gulv. Vi udfører både gulvslibning og polish opgaver.

En polish Behandlingen sikrer, at gulvet er nemt at rengøre og at porerne lukkes således at de holdes fri for snavs og bakterier. Vi benytter et af de bedste long Life polish produkter på markedet.

En regelmæssig polish behandling af gulvet forlænger levetiden gevaldigt. Det er dermed ikke nødvendig at udskifte linoleumsgulv ud. Så spar penge for i vil alligevel stå i samme situation et per år efter igen.

Nedenfor ses et eksempel på hvordan et gulv ser ud før og efter behandling.

Opskuring af gulve og polish behandlinger m.v.

Behandlingen sikrer, at gulvet er nemt at rengøre og at de åbne porerne lukkes således at de holdes fri for snavs og bakterier. Vi benytter et af de bedste polish produkter på markedet.

En regelmæssig behandling og polering af gulvet forlænger levetiden gevaldigt.

Nedenfor ses et eksempel på hvordan et gulv ser ud før og efter behandling

Gulvservice

Op skuring af gulve og polish behandlinger m.v.

Behandlingen sikrer, at gulvet er nemt at rengøre og at de åbne porerne lukkes således at de holdes fri for snavs og bakterier. Vi benytter et af de bedste polish produkter på markedet.

En regelmæssig behandling og polering af gulvet forlænger levetiden gevaldigt.

Nedenfor ses et eksempel på hvordan et gulv ser ud før og efter behandling.

Priser og tilbud

Tilfredshedsgaranti

Skolerengøring ApS er stolte af – som en af de få virksomheder i Danmark – som tilbyder både nuværende, og kommende kunder tilfredshedsgaranti på nogle opgaver. For os som virksomhed er kundens mening vigtigere end alt andet, og vi har derfor udviklet vores helt egen og unikke garantiordning.

Det betyder tilfredshedsgarantien

Vi gør altid vores bedste – og endda lidt mere. Men på trods af det kan der stadig ske menneskelige fejl. Dem retter vi naturligvis altid op på, så hurtigt som overhovedet muligt. Og hvis du stadig ikke er tilfreds, krediterer vi dig for det udførte arbejde. Uden diskussion. Via Døgnservice kan du altid få fat på en ledende medarbejder, som på stedet kan sørge for, at problemet bliver løst med det samme. Nemt og bekvemt for dig – og med garanti for fuld tilfredshed.

Dette estimeres ud fra en detaljeret arbejdsplan og mange års erfaring. Vores erfaring viser, at vi stort set altid kan tilbyde løsninger som er langt bedre og billigere for kunderne.

VIL DU HØRE MERE OM VORES PRISGARANTI SÅ RING TIL OS PÅ Tlf. 25767676 ELLER BENYT KONTAKTFORMULAREN.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

25767676

25 76 76 76

2576 7676

25 767 676