Om firmaet

Sloth`s Auto - Mere end bare et Autoværksted. Vores mekaniker har mere end 25 års erfaring - din sikkerhed for godt arbejde. Vi tilbyder totale løsninger til virksomheder og private vedr. service og reparation samt syn af alle...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 14 30...
Adresse

Engvangen 8

2680 Solrød Strand

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Sloth`s Auto - Mere end bare et Autoværksted. Vores mekaniker har mere end 25 års erfaring - din sikkerhed for godt arbejde. Vi tilbyder totale løsninger til virksomheder og private vedr. service og reparation samt syn af alle bilmærker. Vi sørger altid for at din bil er hurtigt færdig, så du ikke skal undvære bilen unødigt. Vi laver også forsikringsskader - pladearbejde - dæk service - rudeskift m.m. Lånebil kan tilbydes efter aftale. Vi har også køb og salg af brugte biler.

Generel beskrivelse

Værkstedet:

Vi tilbyder reparationer og service af alle bilmærker. Vi er tilsluttet CAD og kan hermed udføre service og vedligeholdelse af din bil, lige fra den er helt ny og stadig omfattet fabriksgaranti.

Vi har speciale inden for Citroén og Peugeot, hvor vi har over 30 års erfaring.

Vi udfører alle former for reparationer, såvel mekanisk arbejde - pladearbejde - lakering - klargøring og reparation til syn, samt dæk service.

Læs mere her

Sloth's Auto ApSs valgte links

Bedømmelser

Anonym bruger

Mere end et år siden

Jeg købte i foråret en bil hos Sloths Auto. Efter et par måneder fandt jeg ud af, at det ikke var den rigtige bil for...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sloth's Auto ApS

Omsætning

958 tkr

Afkastningsgrad

6.29 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sloth's Auto ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SLOTHS AUTO ApS

CVR-nr:

32274854

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser

Startdato:

24-06-2009

Ledelse/Administration
Per Sloth

Direktør

Per Sloth

Stifter

Proff logo
Alternative nummerformater

56143040

56 14 30 40

5614 3040

56 143 040