Ruteplan

små tilbygninger

gav 4 firmaer
Kort
 • Virkelyst 22, Gjellerup
  7400 Herning
  Vis ruteplan
  22 72 68...
  Vis nummer
  H. Hvolgaard A/S er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Vi løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer. Ingen opgave er for stor eller for lille. Uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde. Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk!
 • Storegade 1E
  7620 Lemvig
  Vis ruteplan
  97 82 13...
  Vis nummer
  Åbent
  Vi varetager alle typer tømrer-, snedker-, låse-, gulv- og glarmesterarbejde og er dit bedste og mest effektive valg af samarbejdspartner ved nybygning, ombygning eller gør-det-selv-byggeri. Vi er blandt de førende i Lemvig området inden for energirenoveringer og er i samarbejde med Teknologisk Institut og Dansk Byggeri, uddannet Energivejleder. Trænger din bolig til et energi-tjek, kommer vi gerne forbi og gennemgår huset sammen med dig. Kontakt os for mere information.
 • Nordvangen 30
  9870 Sindal
  Vis ruteplan
  96 78 05...
  Vis nummer
  Vi har masser af erfaring inden for tømrer-og snedkerfaget. Vi lægger vægt på at tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv en optimal løsning i forbindelse med alle facetter af faget, og stiller gerne vores ekspertise til Deres rådighed. Vi bistår i alle byggeriets faser, herunder rådgivning og projektering m.m og sikrer bygherren det ønskede resultat, afleveret til den aftalte tid og pris. Kontakt os for mere information.
Din søgning på små tilbygninger gav 4 firmaer og du har nået enden af ​​listen.
Static map